✅ Sortir amb nens et recomana

👩‍👦💗 Especial Dia de la mare

  • LLIBRES INFANTILS PEL DIA DE LA MARE

    Passem una bona estona de lectura amb ells llegint llibres infantils pel Dia de la Mare. Mira els que et recomanem des de Sortir amb nens.

  • COL·LECCIÓ MARES, A PARTIR D’1 ANY

    Col·lecció MARES, de Mar Benegas i Gareth Lucas Per a infants a partir d’1 any Una introducció dolça al món animal que reforça i fomenta l’amor per tothom. Una col·lecció de llibres – Mare granota, Mare ànega, Mare ossa –…

  • dia de la mare FESTIVITAT DEL DIA DE LA MARE

    El primer diumenge del mes de maig celebrem el Dia de la Mare. Però per què ho celebrem aquest dia? Quin es l'origen? A Sortir amb nens t'ho expliquem!

Parcs per anar amb nens i nenes

Rutes en bicicleta

  • centre btt plana de vic CENTRE BTT, A LA PLANA DE VIC, A OSONA

    Rutes per fer amb nens en bici al Centre de BTT de la Plana de Vic. Està destinat a tots els amants de BTT de qualsevol nivell, debutants o experts.

  • aiguamolls de l'empordà ELS AIGUAMOLLS DE L’EMPORDÀ EN BICICLETA

    Des de El Cortalet fins a l'Estany Europa. El Parc Natural dels Aiguamolls de l'Empordà compta amb un conjunt d'itineraris que ens acosten a la vegetació i als animals que hi viuen.

  • PASSEIG DE LES AIGÜES EL PASSEIG DE LES AIGÜES, A COLLSEROLA

    Una carretera serpentejant als peus de Collserola. En bicicleta o a peu, el passeig de les aigües ens ofereix les millors panoràmiques de Barcelona des de diferents punts de vista. És com una gran balconada des d'on podem jugar a…

  • en bicicleta a gallecs EN BICICLETA A GALLECS, AL VALLÈS ORIENTAL

    En bicicleta per un espai rural protegit: un oasi enmig del Vallès. Es tracta de diferents itineraris que es dibuixen enmig de camps de cultiu, entre boscos i vegetació molt mediterrània. S'hi poden fer excursions tot l'any i observar com…

Excursions amb nens

🚂 Trens per anar amb nens

Museus per anar amb nens i nenes

  • VISITA L’EXPOSICIÓ DE BANKSY A BARCELONA

    The World of Banksy Barcelona. Visita aquesta particular exposició i contempla més de 100 obres del provocador artista anònim del Regne Unit.

  • museu-de-la-magia EL GRAN MUSEU DE LA MÀGIA A SANTA CRISTINA D’ARO

    A el museu de la màgia s'hi exposen autòmats, pòsters, aparells de màgia de diferents èpoques, pintures, baralles de cartes, tarots, llibres, objectes curiosos i fotografies.

  • XARXA DE MUSEUS D’OSONA

    9 museus en un sol territori que ofereixen activitats didàctiques, tallers, rutes, sortides i visites.

  • BIG FUN MUSEUM, A BARCELONA

    Big Fun és el museu d'il·lusions i entreteniment més original de Barcelona on trobareu habitacions temàtiques, increïbles instal·lacions 3D, laberints, viatjareu en el temps per mons i realitats fantàstiques, trobareu súper meravelles, piscines de boles i dolços gegants!

Parcs d'aventura

Jocs infantils per fer a casa

  • FEM CARRERES BUFANT

    Treballem la respiració! Fem cucs de paper amb el cos doblegat cap a dalt i, amb una canya, els nens han de bufar per tal que els cucs puguin caminar. Així podem fer carreres de cucs en família! A veure…

  • juego del ahorcado EL JOC DEL PENJAT

    Qui no ha jugat al joc del penjat? Potser ara no és un joc al qual els nens i nenes juguen tant, o potser no el coneixen, però sempre va bé jugar-hi!

Jocs per fer en familia

Festes infantils

Consells pels pares