LAS GOLONDRINAS, A BARCELONA

Barcelona des d’un altre punt de vista

Si voleu veure la ciutat de Barcelona des del mar no hi ha res millor que agafar Las Golondrinas, embarcacions que ens portaran a fer una travessia pel port i el litoral de la ciutat.Podreu escollir entre tres recorreguts diferents i gaudir de la brisa marina i l’aventura de pujar a una atracció turística amb més de cent anys d’experiència.

Els més petits de la casa quedaran bocabadats amb aquesta excursió.

.

Qui no recorda haver pujat de petit amb els pares a Las Golondrinas?

Fins i tot és possible que alguns de vosaltres us haguéssiu marejat, però el record d’aquell viatge és el record d’una aventura emocionant. I és que Las Golondrinas formen part de la història del Port i de la història de Barcelona i de molts passatgers que hi han pujat.

Més de cent anys fent viatges,  oferint les vistes més atractives i curioses de Barcelona des d’una bonica perspectiva: la del Mediterrani.

🔎 Compra las entradas AQUÍ

Els itineraris

Totes les sortides i les arribades es fan des de Colon. Hi ha la possibilitat de fer el trajecte amb guies turístics en 4 idiomes: català, castellà, anglès i francès.

.

Itinerari 1: recorregut per l’interior del Port. Té una durada de 35 minuts. Aquí s’utilitzen les clàssiques embarcacions amb casc de fusta que tots recordem. Hi ha dues cobertes: la principal i la superior. Les embarcacions tenen dos ponts de comandament per facilitar la maniobrabilitat en espais reduïts.

.

Itinerari 2: recorregut pel port i el litoral. Té una durada d’una hora i 30 minuts. El catamarà TRIMAR és l’encarregat de fer aquest itinerari, una embarcació que permet veure el fons marí. Està adaptada per a minusvàlids i té una capacitat de gairebé 200 passatgers. El Catamarà OMNIBUS també fa aquesta ruta amb similars característiques que l’anterior i amb capacitat per a 146 passatgers.

.

Itinerari 3: Special Tour, recorregut alternatiu a port o litoral per l’estat de la mar.MÉS INFORMACIÓ

Moll de les Drassanes, s/n (08039) Barcelona

Comarca:

Barcelonès
Latitud i Longitud:
41.3760905, 2.178234
Telèfon:
934 42 31 06

Més informació

  • Activitat accessible per a persones amb la mobilitat reduïda.

🔎 Compra las entradas AQUÍ

-------------------------------------------------------------------------------------------------------

Escrito por: Claudia

Periodista especialista en oci infantil i familiar amb més de 30 anys d'experiència en mitjans.