TRONES DE VIATGE PER A NADONS

Les millors trones de viatge pels més petits de casa

És època de viatjar en família i perquè els més petits de la casa puguin gaudir de les vacances de la millor manera han d’anar acompanyats d’una bona trona de viatge. Des de Sortir amb nens volem facilitar-vos la tria de les trones de viatge per a nadons. Us hem preparat un llistat amb les trones més útils per emportar-vos allà on aneu i poder passar unes vacances d’allò més divertides.

trones de viatge

Trona portàtil

Aquesta trona és d’un color verd molt vistós i és ideal per portar-la de viatge. Quan es plega queda en forma de bossa de mà, fet que la converteix en una trona molt pràctica. Resulta molt fàcil de portar-la a qualsevol lloc: sopars amb amics, amb família, de cap de setmana…

Trones de viatge

 

 
 

Trona d’osset

Si busqueu una trona més divertida, aquesta trona d’osset és l’opció ideal. Té un divertit disseny d’os i els laterals són de color groc molt vistós. A més a més, la part frontal està dibuixada amb ratlles de diversos colors. Està dissenyada específicament per endur-vos-la a tot arreu de la manera més pràctica possible.

Trones de viatge

 

Seient per a la taula

Si no voleu preocupar-vos per si els restaurants tenen cadires pels nadons, aquesta trona s’adapta a la taula per assegurar que els vostres fills i filles puguin menjar a gust. És una gran opció per utilitzar tant dins com fora de casa.

Trones de viatge

 

Trona de viatge portàtil

Perquè plegar la trona no sigui tasca complicada, us proposem aquesta, la qual és molt fàcil de transportar. Consta d’un seient encoixinat que assegurarà la comoditat dels més petits de casa. Per netejar la trona també resulta molt pràctic gràcies als seus materials, i només necessitareu un drap humit per tenir-la sempre com a nova.

 

Trona per a nadons

I què us sembla aquesta trona?  Es pot utilitzar tan dins de casa com per portar-la de viatge. Promet una perfecta estabilitat gràcies a les potes de goma que té i al cinturó, el qual mantindrà als nadons segurs en tot moment. És molt fàcil de rentar i s’adapta a tota mena de cadires.

trones de viatge

 

Trona d’alçada ajustable

Aquesta trona de color groc destaca per ser molt pràctica a l’hora d’ajustar-la a la mida quan els nadons vagin creixent. S’ajusta mitjançant l’altura de la trona la qual aporta més espai per a les cames dels més petits. Consta d’un compartiment d’emmagatzematge per tal de poder-hi guardar el necessari.

trones de viatge

 

Trona tipus motxilla

Aquesta trona és perfecta per portar-la a tot arreu, ja que un cop plegada es transforma en una motxilla amb un ampli espai per a guardar-hi les joguines o el berenar dels més petits. Amb aquesta trona els vostres nens podran gaudir de les vacances en família. Segur que els encantarà portar-la com una motxilla!

trones de viatge

Trona de color blau marí

Aquest seient elevador per a nadons és perfecte per a emportar-vos-el en els vostres viatges familiars. Té les corretges ajustables per tal de poder fixar la trona en tota mena de cadires. El seient és inflable perquè els vostres fills i filles estiguin tan còmodes com sigui possible. A més a més podreu estar tranquils si comença a ploure, ja que és resistent a l’aigua!

Trones de viatge

 

Trona amb disseny d’animals

Pels fanàtics de les estrelles i els animals, aquesta és la vostra trona perfecta. Apareixen estrelles de diversos colors a la part frontal i al fons, tot i que també hi podreu trobar els originals dibuixos de tres animals diferents: una girafa, un lleó i un os.

 

Trones de viatge

 

Trona amb estampat

Si busqueu una cosa més senzilla, aquesta trona de viatge no consta de cap dibuix, però sí d’un estampat de triangles molt vistós. Aquesta trona consta de diversos compartiments a la base del seient, ideal per guardar tot el necessari per als vostres nadons. S’adapta a tota classe de cadires per tal d’elevar els vostres nens i nenes a taula.

 

Trones de viatge

 

Trona amb emmagatzematge

Aquesta trona resulta molt pràctica gràcies al seu ampli espai d’emmagatzematge, el qual trobem a la base de la trona. És molt pràctica i fàcil de portar, ja que es pot plegar de manera molt senzilla i dur-la com una bossa de mà. Ideal per emportar-vos-la de viatge!

Trones de viatge

 

Trona d’estrelles

Amb un divertit estampat d’estrelles aquesta trona de viatge és una gran opció per a les vacances familiars. L’arnès és ajustable per poder-lo adaptar a la mida dels vostres nadons i que estiguin segurs i còmodes. És perfecta per emportar-nos-la, ja que en plegar-la es transforma en una motxilla!

 

Trones de viatge

 

Trona de viatge de color blau

Aquest seient elevador és l’opció perfecta per les famílies amb nadons quan vagin a menjar fora de casa. Consta d’un compartiment per guardar tot el que us faci falta i poder-ho portar de la manera més pràctica possible.

Trones de viatge