ELS MINI JOCS MÉS ORIGINALS I DIVERTITS

Els millors mini jocs per a infants

Els jocs de taula o més tradicionals sempre van bé per passar una bona estona en família i, a més a més, per divertir-se molt! I si no tenim molt espai, sempre estan les seves versions reduïdes; els mini jocs. Des de Sortir amb nens us hem preparat un llistat amb els mini jocs més originals i divertits per jugar amb els nens i nenes.

 

Mini cistella a la banyera

Un mini joc perfecte pels nadons. Així anar a la banyera serà una activitat divertida. Amb un bon joc que els agradi segur que hi aniran amb més ganes! A més, també practiquen la psicomotricitat i la punteria.

 

Mini bitlles

Pels bojos de les bitlles, també s’hi pot jugar dins de casa! Això sí, amb una versió una mica més reduïda. La clau continua sent la punteria, i guanya qui faci caure totes les bitlles.

 

Trencaclosques en miniatura

L’aprenentatge i els jocs d’enginy també tenen la seva versió en miniatura. En aquest cas, hem d’aconseguir anar encistellant les boletes dins de cada espai.

mini jocs

 

Jocs de taula

Jocs de taula en miniatura? També! Són perfectes per emportar-nos de vacances, a casa dels amics o dels cosins… No cal que anem carregats, i la diversió és la mateixa.

mini jocs

 

Mini màquina de llaminadures

Tampoc cal anar a cap sala de jocs per poder treure les nostres llaminadures preferides. Amb una mica d’enginy i punteria, les capturem amb aquesta mini màquina!

mini jocs

 

Pales en miniatura

Aquest és un dels altres jocs que triomfa a les sales recreatives. I el podem tenir a casa, en miniatura, i passar-ho igual de bé.

mini jocs

 

Bàsquet en miniatura

Fins i tot hi ha bàsquet en miniatura, i compte! Perquè encistellar bé no és tan fàcil com sembla. Hem de controlar molt bé la nostra força.

mini jocs

 

Mini joc recreatiu

De ben segur que tots els pares i mares recorden haver-hi jugat algun cop. Doncs podem jugar-hi en una versió en miniatura.

mini jocs

 

Mini joc de matemàtiques

Jugar i aprendre alhora es pot fer a qualsevol lloc i amb qualsevol espai, i si no mireu aquest joc! Amb mini peces de colors i números cridaners per jugar amb els nens i nenes a les matemàtiques.

 

Mini golf en miniatura

El golf ja té una versió  mini, però i si el mini golf té una versió encara més petita? Existeix, perquè es pot jugar al golf en un petit espai i amb tota la família.

mini jocs

 

Mini Drone

Els drons s’han convertit en un element que, tot i estar vinculat a la seguretat, ja té moltes versions de jocs creades per als més petits. En aquest cas podem fer volar aquest drone i convertir-ho en un joc ben divertit.

 

Mini futbolí

Aquest joc encanta als nens i nenes! I moltes vegades només el trobem a un bar o sala de jocs. També hi ha un mini futbolí per poder jugar a casa. El joc és el mateix!

mini jocs

 

Mini hoquei

Juguem a hoquei! Amb tots els jugadors, cadascun amb tots els seus detalls. I jugar-hi és fàcil gràcies al magnetisme de la taula.

mini jocs

 

Mini ping pong

Podem apostar per un joc de mini ping pong, això sí, tot i que no ho sembla, és molt més difícil! Les pales i la mateixa pilota són més petites. Hem de tenir un major control de les mans per poder donar-li bé i enviar bé la pilota.

mini jocs

Escrito por: Claudia

Periodista especialista en oci infantil i familiar amb més de 30 anys d'experiència en mitjans.