JOCS DE ESCAPE ROOM PER JUGAR AMB NENS A CASA

Juegos de Escape Room

Jocs de Escape Room per a tota la família!

Els jocs de Escape Room són una alternativa molt bona als Escape Rooms presencials, i a més a més podem jugar tota la família! N’hi ha de tota mena, de totes les classes i de tots els temes, alguns d’ells molt divertits. Però el millor d’aquests tipus de joc de taula és posar a prova el nostre intel·lecte, imaginació i resolució. Per això, des de Sortir amb nens hem seleccionat  jocs de Escape Room per jugar amb nens i nenes a casa.

Jocs de Escape Room

 

Escape room virtual

Aquest joc conté dos escapes, un de muntanya i una aventura al mar. Aconseguirem sortir? Tots dos combinen pistes, components físics, i realitat virtual! Una eina que farà el joc molt més divertit i absorbent. 

Escape room Jumanji

Heu vist Jumanji? Ara toca sortir-ne! Però no us preocupeu, no quedarem atrapats, o potser sí? Tenim una hora per aconseguir reunir totes les pistes i poder escapar del joc.

Jocs de Escape Room

 

Escape room especial per a nens

Aquest joc no té només una escapatòria, en té moltes! Perquè hi ha fins a 4 nivells de dificultat, i podem anar provant tants cops com vulguem fins a ser experts. L’objectiu: obrir el cadenat.

 

Escape room Sherlock Holmes

Acompanyem al famós detectiu Sherlock Holmes a resoldre un dels seus misteris: la tomba de l’arqueòleg. Qui el va assassinar i per què? Amb un munt de pistes, cartes i retalls de diaris, ho aconseguirem resoldre.

Jocs de Escape Room

 

3 Escape room per a tota la família

3 aventures en mig de la selva, amb una hora per resoldre cadascuna. Tres històries diferents amb una solució. I haurem de solucionar sudokus, jeroglífics, endevinalles, mots encreuats… Serem capaços?

 

Escape room al museu

Als museus podem aprendre molt, i amb un Escape Room sobre un museu ens divertim i aprenem! Aquest museu no és el que sembla, i el nostre objectiu és intentar sortir d’ell a través d’un seguit de pistes amagades entre les seves col·leccions.

Jocs de Escape Room

 

Escape room a una cabana

A través d’un manual, cartes, pistes, distintes peces i un descodificador, haurem d’intentar sortir d’aquesta cabana on hem hagut de passar la nit.

Jocs de Escape Room

 

Escape room a l’Orient Express

Del clàssic d’Agatha Christie fins a Escape Room! Qui és l’assassí de l’Orient Express? Ara som nosaltres els detectius, i l’haurem d’enxampar dins el tren.

Jocs de Escape Room

 

Escape room a la mansió

Per fi ens atrevim a entrar en aquesta mansió que sembla abandonada, però potser hi havia algú, perquè ens han tancat dins i ara haurem de sortir! Tenim una hora, amb pistes i objectes misteriosos, per resoldre el misteri de la mansió i escapar.

Jocs de Escape Room

 

3 Escape room d’aventures

Tres aventures dividides per nivell de dificultat; a la més fàcil haurem de passar un joc, al de nivell intermedi estarem al País de les Meravelles, i al de nivell alt de dificultat serem companys d’en Sherlock Holmes per resoldre un dels seus misteris. Tot això amb cartes de pistes i amb una App d’ajuda que ens marca el temps.

Jocs de Escape Room
➡ Consulta els jocs de cartes més divertitis per jugar en família AQUÍ

juegos de cartas para niños y niñas