LES 12 PISCINES INFLABLES MÉS DIVERTIDES PER A INFANTS

Les piscines inflables més divertides per jugar amb nens

Ja arriba la calor! I falta molt poquet perquè també arribi l’estiu, una estació on les altes temperatures s’han de combatre amb la millor arma: les piscines! I si tens nens i nenes petits, la millor manera d’iniciar-se amb els banys és amb piscines inflables. Per això, des de Sortir amb nens et donem un llistat amb les piscines inflables més divertides per a infants.


 

Piscina d’unicorn

Si als nens i nenes els hi agraden molt els unicorns, sempre es poden banyar en ells! Aquesta piscina és ideal per a nadons, ja que no té molta superfície per a omplir d’aigua. I una manera perfecta perquè els nens comencin a banyar-se, és fer-ho dins de formes divertides!

  

Piscina de síndria

La síndria és la fruita d’estiu preferida dels nens, i de ben segur que no diran que no a banyar-se en una piscina amb forma de síndria!

 

Piscines per practicar la punteria

I si combinem les piscines amb alguna altra cosa? Doncs podem practicar la nostra punteria! En aquest cas es tracta de refrescar-se alhora que aconseguim encistellar els cercles als pals de la piscina.

 

Piscines de bolets

Pels amants dels bolets, també hi ha piscines especials amb les seves formes. I si no mireu! Una piscina on tot el sostre és un bolet, i va genial si ens volem banyar sense que ens toqui massa el sol.

 

Piscines aquaris

També podem anar a l’aquari sense sortir del nostre jardí. Aquesta piscina té un munt de formes boniques de tots els animals marins. És una bona forma de refrescar-nos amb els petits alhora que veiem els dibuixos preciosos i aprenem a distingir-los.

 

Piscines amb dinosaures

Els dinosaures no s’han extingit! Almenys en aquesta piscina, perquè viatgem a la seva època, i a més a més també podem jugar a encistellar amb ells. Una piscina que alimenta la imaginació dels més petits i que, a més a més, inclou un tobogan d’aigua.

 

Piscines de colors per començar

Les piscines més bàsiques són molts cops les millors per començar amb els nens i nenes més petits, i si són de colors, millor! A més a més, un terra tou i gruixut amb voreres amples ajuda a fer que els nens es desplacin millor per la piscina.

 

Piscines de pesca

Una piscina que forma una illa! Amb peixos, vaixells, palmeres, fins i tot un far! I no hi pot faltar un tobogan. A més a més, no només viatgem a una illa, també podem pescar els peixos que hi ha.

 

Piscines amb forma de castells

Si els nens i nenes somien amb ser cavallers i viure a un castell, aquesta piscina els refrescarà mentre alimenta la seva imaginació. Una torre ben gran des d’on estar ben alerta perquè no ens ataqui cap enemic.

 

Piscina dolça

Una piscina gegant, amb dolços gegants! Piruletes, caramels, xocolata… Aquesta piscina és per somiar amb els dolços que més ens agradin, per refrescar-nos, i per llençar-nos del seu tobogan!

 

Piscines d’animals

Aquestes piscines pels nadons van perfectes per banyar-se amb ells i tenint cura que no els toqui molt el sol. A més a més, tenen formes d’allò més divertides que agradaran als més petits.

 

Piscines de dracs

Un drac molt bo ha decidit transformar-se en una piscina, per a tots els nens i nenes que vulguin! I té la missió de refrescar-nos l’estiu. Aquesta piscina, a més a més, té una obertura per on llençar aigua fresqueta.

 
Escrito por: Claudia

Periodista especialista en oci infantil i familiar amb més de 30 anys d'experiència en mitjans.