JOCS MAGNÈTICS PER A INFANTS

Els millors jocs magnètics per a infants i jugar en família

Els jocs magnètics per a infants poden esdevenir un dels protagonistes de les estones en família. Hi ha centenars de jocs, amb múltiples temàtiques per tal de passar-ho bé i afegir-hi un extra de diversió amb el magnetisme. Us deixem un llistat amb tots aquests jocs!

 

Joc magnètic de pesca

Pesquem amb els infants des de casa! I ho fem d’una manera encara més divertida amb aquest joc magnètic per agafar els millors peixos i els dels colors més bonics.

  

Nene Toys

Aconseguirem donar menjar a tots els ocellets? Hem d’agafar els cucs i amb molt de compte donar-li a l’ocell petitet a la boca.

 

Magnet Book

Llegir llibres pot ser molt divertit, i si nosaltres hi participem, molt més! Amb el magnet book no només llegim una història, sinó que també li fiquem cara.

jocs magnètics per a infants

 

Pissarra magnètica amb lletres

Dissenyat perquè els nens aprenguin ortografia i lectura.

Les vocals en vermell i les consonants en blau són convenients perquè els infants aprenguin pronunciació, gramàtica i fonètica.

Totes les lletres i números estan fets d’escuma EVA d’alta qualitat, no tòxica i ecològica, suau i duradora.

Inclou 244 accessoris: 2 jocs de lletres majúscules (52), 6 jocs de lletres minúscules (156), 2 jocs de números (20), 1 joc de símbols (10), 2 taulers magnètics, 3 bolígrafs i 1 esborrador.

Ve amb una caixa transparent compartimentada amb una etiqueta per a cada lletra per emmagatzemar totes les peces, i trobar les lletres necessàries ràpidament.

Desenvolupar la capacitat de reconeixement dels infants, la capacitat de classificació i la capacitat d’emmagatzematge.

 

 

Magnetic

Aquest joc magnètic tracta de fer cares, moltes, com més millor! I podem escollir qualsevol mena de cara; somrient, amb ulleres, amb un nas més gros, amb el cabell llarg, curt, sense…

 

Bloks

Bloks és un joc de peces magnètiques on l’objectiu és intentar fer-ne un munt de figures diferents, com més complexes millor! Estrelles, avions o cotxes, tot s’hi val.

 

Puzle Magnètic

I també hi ha puzles magnètics! Perfectes per als nens i nenes més petits. Muntem animals diferents, arbres i herbes i la resta la podem dibuixar per fer-ho encara més bonic.

jocs magnètics per a infants

 

Sudoku magnetic

Qui diu que el sudoku és només per a adults? En aquest cas, també ho és per a nens! I si no mireu, un sudoku magnètic amb cotxes diferents com a peces principals.

jocs magnètics per a infants

 

Taula de recompenses

Les pissarres magnètiques també van bé per a reforçar hàbits a casa o a l’escola. En aquesta taula de recompenses s’hi poden marcar un munt d’activitats que els nens poden fer, i després, els valorem! Si ho han fet bé, tindran un munt de cares somrients.

 

Geomax

Geomax és un dels altres jocs per formar figures i peces amb el magnetisme. Es poden fer de tota mena! I a més a més, n’hi ha diferents formes per fer-ne encara més variacions.

jocs magnètics per a infants

 

Tangram magnètic

Coneixeu l’art de fer figures de paper? Doncs bé, en aquest cas la papiroflèxia es transforma en magnetisme! Perquè amb aquest joc es poden fer molts puzles amb un munt de figures utilitzant peces magnètiques.

jocs magnètics per a infants

 

L’Oca

Sí! N’hi ha una versió de l’oca divertida i magnètica. És el joc al qual estem acostumats a jugar, però en aquest cas les peces es queden enganxades al tauler.

jocs magnètics per a infants

 

➡  Consulta tots els jocs de cartes per a nens i nenes AQUÍ

juegos de cartas para niños y niñas

Escrito por: Claudia

Periodista especialista en oci infantil i familiar amb més de 30 anys d'experiència en mitjans.