CARCASSONE AMB NENS

Què visitar a la ciutat medieval de Carcassone amb nens!

Carcassone és una de les ciutats medievals més importants de França, sobretot tenint en compte la història càtara d’aquesta regió francesa. Aquesta ciutat combina història, desenes d’activitats culturals, molta gastronomia, i varietat d’ofertes per gaudir de Carcassone amb nens!

carcassone amb nens

 

La part medieval de Carcassone

La part medieval de Carcassone és la més important i també la més impressionant. Sembla que estiguem dins un conte de cavallers i princeses!
Els nens s’ho passaran d’allò més bé. Té un paisatge increïble, des de lluny, des de les vistes que veiem del castell, o a dins passejant per les seves muralles.

carcassone amb nens

 

La part medieval de Carcassone és una antiga fortificació que, tot i haver estat reconstruïda alguns cops, encara manté la seva antiga estructura. Té dos itineraris que s’han de visitar: el passeig des de fora del castell, o el que seria l’antiga muralla de la fortificació, que serveix per veure la zona medieval des de fora i admirar els paisatges, i d’altra banda el recorregut per l’interior de la part medieval.

carcassone amb nens

 

Els carrerons de la part medieval combinen petites casetes de pedra, botigues gastronòmiques, vinícoles o artesanals, i l’església i el castell de Carcassone. Tot i això, només passejant pels seus carrers sembla que estiguem a l’Edat Mitjana. I n’hi ha un munt de petites estàtues on parar per fer-nos una foto i admirar el nostre voltant.

carcassone amb nens

 

Al castell s’hi pot accedir per un dels carrers principals de la part medieval. Pels menors de 25 anys és gratuït! I a dins del castell es pot fer un recorregut per les muralles d’aquest, alhora que aprenem tota la història d’aquesta vila medieval i gaudim de les vistes que s’hi veuen al damunt, tant del nucli antic com de la resta de Carcassone.

carcassone amb nens

 

La ciutat de Carcassone

Tot i que la part emmurallada i medieval és la més important de Carcassone, la ciutat té moltes altres zones per veure! La resta també té petits carrerons plens de típiques casetes franceses, cafès i restaurants on gaudir d’un bon menjar. També té altres ofertes culturals com el seu museu d’art, l’església i la catedral.

carcassone amb nens

 

I no ens hem d’oblidar de passejar pel centre de la ciutat, on hi trobem un munt de motius decoratius molt bonics per veure i fer fotos amb els petits.

carcassone amb nens
➡  Mira tot el que fer i visitar a Narbonne AQUÍ