JOCS PER JUGAR A LA BANYERA AMB NADONS

Jocs per aprendre i jugar a la banyera amb nadons

El moment del bany és un dels millors moments per compartir amb els nadons. Són estones de relaxació, sobretot si es fa bé i amb aigua ben calenta! Però estar-hi a la banyera també pot ser un bon moment per jugar. Des de Sortir amb nens us donem un llistat de joguines d’aigua per jugar a la banyera amb nadons.


 

Cistella per la banyera

Encestar una pilota pot ser un moment de diversió total pels petits! A més a més, millora la psicomotricitat de braços i mans i encara es fa més divertit quan l’aigua esquitxa.

 

 

 

Circuit de joc d’aigua

Els circuits d’aigua es converteixen en entreteniment i sobretot en estratègia. Com ho fem per deixar entrar i després sortir l’aigua? A més a més, si es fa amb animals i formes divertides és molt més atractiu pels infants. 

Canonada per jugar a l’aigua

L’enganxem a la paret de la banyera, dissenyem un petit circuit, i juguem amb les canonades! En aquest joc també fa falta una bona estratègia i imaginació per muntar el circuit a la perfecció.

 

Cuc d’aigua

Als nens i nenes els encanta omplir petits pots o gots d’aigua per després deixar-la caure a la banyera i esquitxar una mica. En aquest cas, els gots que conformen aquest petit cuc són el complement ideal per a aconseguir-ho.

 

Joc de pesca

Pescar sense sortir de casa! Amb peixos de tots els colors i amb una canya plena de colors. En aquest joc s’ha de tenir molta precisió, fet que aconsegueix una perfecta psicomotricitat a les mans dels més petits.

 

 

Retoladors per la banyera

Sí! Tal com llegiu, la banyera també és un bonic escenari on dissenyar i pintar els millors dibuixos del món. Perquè a qui no li passa que té els moments de creativitat mentre es dutxa amb aigua calenteta? Amb els nens i nenes passa el mateix!

jugar a la banyera amb nadons

 

Números i lletres d’aigua

Diversió també vol dir aprenentatge, i a vegades fins i tot s’aprèn més si es fa de manera inconscient. Formar paraules, sons, operacions com sumes i restes… Pot convertir-se en una bona estona deixant flotar cada petita peça a l’aigua.

 

Vaixells per flotar

Joguines de sempre, que semblen simples però que gairebé són les que més alimenten la imaginació dels petits. Ràpid! Pugem als vaixells per viure una aventura sense sortir de la banyera.

 

Tortugues nedadores

Fem una carrera amb tortugues ràpides? També existeixen! Perquè aquestes són nedadores i ho fan molt molt bé. Escollim una, donem corda, i a veure qui guanya.

 

Pop de canasta

Els pops tenen moltes potes que a l’hora de banyar-nos poden convertir-se en jocs ideals on encistellar un petit objecte. I sense enfonsar-se! Aquest flota i sap nedar. Qui aconseguirà més?

 

Dinosaures de joguina per banyar-se

Les típiques joguines per dutxar-se i banyar-se amb els petits, mai fallen! Alimenten la imaginació dels nens i nenes per a poder formar un món totalment submarí amb els seus personatges. I aquests dinosaures són molt especials ja que canvien de color a l’aigua.

 
➡ Mira com es fa el sabó per fer bombolles AQUÍ

Escrito por: Claudia

Periodista especialista en oci infantil i familiar amb més de 30 anys d'experiència en mitjans.