BORREDÀ AVENTURA PARC, AL BERGUEDÀ


Borredà Aventura Parc. L’aventura al bosc!

Parc Aventura et proposa emocionants circuits instal·lats als arbres amb jocs tan divertits com tirolines, ponts tibetants, lianes, salts de Tarzàn, passarel·les, xarxes, escales, túnels, estreps, surf… i així fins més de 30 jocs diferents, de major i menor dificultat, per poder anar d’arbre en arbre sense tocar a terra.

És una activitat molt aconsellable per gaudir en família, amb els amics, amb els companys de feina …en  un entorn natural, amb tots els ingredients de l’aventura.

Hi ha circuits per a totes les edats:

Els circuits Verds per als més petits (16 Jocs diferents). De 4 a 7 anys i fins una alçada màxima de 1,30 m. És l’aventura dels nens acompanyats per un adult.

Els circuits Blaus per a tota la família (12 Jocs diferents). A partir de més de 7 anys i 1,20 m d’alçada mínima. Es recomana que els menors de 10 anys vagin acompanyats d’un adult.   

Els circuits Vermells per als més intrèpids (15 Jocs diferents) .A partir de més de 12 anys i 1,45 m d’alçada mínima. Es recomana que els menors de 12 anys vagin acompanyats d’un adult.

Els circuits Negres per als més atrevits (11 Jocs diferents). A partir de més de 12 anys i més de 1,45 m d’alçada mínima. Es recomana que els menors de 12 anys vagin acompanyats d’un adult.

T'HA AGRADAT? COMPARTEIX 😉Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInPin on PinterestEmail this to someonePrint this page

MÉS INFORMACIÓ

Borredà Aventura Park

Ctra. de Sant Jaume de Frontanyà, km 1,5
Borredà
08619 Berguedà
Barcelona

Comarca:

Berguedà
Latitud i Longitud:
42.145996, 1.9975153
Mòbil:
616 55 40 39
Web:
http://www.borredaparcaventura.com

Com Arribar-hi