JOCS DE CARTES PER A NENS I NENES

Els millors jocs de cartes per a nens i nenes

Us hem preparat un recopilatori dels millors jocs de cartes per a nens i nenes, per passar una bona estona en família gaudint tots junts. A més, hi ha de tot, per a totes les edats i per a tots els gustos. Amb animals, menjar, balls… Els tens? Doncs a jugar!


 

Piou Piou

En aquest joc ha de triomfar la perspicàcia i l’acció. El principal objectiu, protegir les cartes que porten els ous! I compte, que no us els robin.

jocs de cartes per a nens i nenes

articles interiors 

Virus

La missió  d’aquest joc de cartes és ben clar: s’ha de parar el virus! I per a aconseguir-ho hem de jugar bé amb les cartes dels virus, les pastilles i les accions.

 

DOBBLE Spot Sport & Alphabet

En aquest cas la rapidesa juga un paper molt importat, tant com els reflexos! N’hi ha diverses cartes, totes elles amb símbols i dibuixos. El principal objectiu és descobrir algun dels símbols a la nostra carta, si som ràpids i ho diem, guanyem!

jocs de cartes per a nens i nenes

 

Panic-Lab

Ràpid! Hem de ser llestos i tenir una gran rapidesa. Els daus ens indiquen les característiques de la carta que hem de trobar, com el color, el tipus de carta… I hem de ser els primers a trobar-la! Per ser els guanyadors, hem de reunir 5 fitxes vermelles de la victòria.

jocs de cartes per a nens i nenes

Polilla tramposa

Al contrari que a la resta dels jocs, en aquest cas hem d’aconseguir quedar-nos sense cap carta. Per a fer-ho hem de llençar una carta que tingui un nombre immediatament superior o inferior al que hi ha al mig. I si volem guanyar… Potser hem de fer trampes!

 

Uno- Clàssic

Uno! Recorda cridar-ho, si no, no podràs guanyar! Aquest joc de cartes és mundialment conegut, i sempre està bé per passar una bona estona. Recordeu, l’objectiu és quedar-nos sense cartes, i intentar que els altres sempre en tinguin.

jocs de cartes per a nens i nenes

 

Ritmo y bola

Combinació perfecta entre música i cartes. Durant aquest joc s’han de donar palmades seguint el ritme de la famosa cançó de Queen. Però amb una condició, canviar una de les palmades pel signe que ens descriu la carta.

jocs de cartes per a nens i nenes

 

 

Gorila

Combinar i reunir diferents colors d’animals i autobusos, abans que ens enxampi el goril·la! Aquest és l’objectiu principal del joc.

 

Sushi Go

Qui aconseguirà fer el millor menú de sushi? A cada ronda hem d’escollir una carta i passar la resta. Guanya qui hagi aconseguit els millors tres menús amb el munt de cartes escollides.

jocs de cartes per a nens i nenes

 

Bogoos

Hem de muntar un esquelet sencer a partir de les nostres cartes. I atenció, perquè ha de ser un esquelet sense trencar o un esquelet totalment trencat, si no, no s’hi val!

jocs de cartes per a nens i nenes

 

Zanimatch

La memòria i la rapidesa són els principals aliats en aquest joc de cartes. Es reparteixen 8 cartes d’animals per a cada jugador i es fica una carta gran, amb un conjunt d’animals, al mig. El primer que vegi una coincidència d’un dels seus animals amb el de la carta gran, descarta la seva carta.

jocs de cartes per a nens i nenes

 

Sussed

Un joc de cartes perfecte per conèixer als altres una mica millor. Escollim una carta, que reuneix una sèrie de preguntes de caràcter personal. A cada pregunta, escollim l’opció que més ens identifiqui i la preguntem als altres jugadors. Qui ho endevini guanya punts!

jocs de cartes per a nens i nenes

 

➡  Troba tots els jocs de cartes tradicionals per jugar amb la família AQUÍ
Escrito por: Claudia

Periodista especialista en oci infantil i familiar amb més de 30 anys d'experiència en mitjans.