MUSEU DE CERA DE BARCELONA

Vols veure el teu personatge preferit i fer-te una foto amb ell? Vine al Nou Museu de Cera!

  • De dilluns a diumenge de 10.30 a 20 hores (última entrada a les 19 hores)

El Nou Museu de Cera es troba al carrer més emblemàtic de Barcelona: Les Rambles. Un projecte totalment renovat, tant en l’àmbit conceptual com de figures, on es combinen personatges emblemàtics i l’última tecnologia per a fer-te viure una experiència inoblidable.

Personatges que han destacat al llarg de la història i que queden inmortalitzats al museu amb gran realisme.

Aquest és un museu que fascina als més petits, pel misteri i la màgia, i per les sensacions que els provoca: por, riure, emoció o tendresa. Serà una visita que els impactarà i que recordaran per sempre.

Un museu actual en el qual podem trobar 28 escenaris com La Casa de Paper, Star Wars o el Hall of Fame en els quals es troben més de 120 figures a escala real tant de personatges clàssics com Picasso o El Quixot com dels més actuals, com Rosalia o Billie Eilish.

 

Alexia Putelles, nova figura de Cera al Museu de Cera de Barcelona!

La futbolista del Barça Alexia Putellas va assistir a la presentació de la seva nova figura al Museu.

Amb la presència d’Alexia, es reforça la seva aposta per incorporar figures referents, dones i homes, claus de l’esport, la història, la cultura i les lletres, i rendeix homenatge a una dona excepcional, tant per la seva trajectòria esportiva com pels valors personals que representa, que la han convertit en un referent mundial per a les noves generacions.

museu de cera de barcelona

No t’oblidis de la nostra última parada, el Bosc de les fades, l’emblemàtic bar, ambientat en un bosc encantat, un autèntic oasi enmig de la ciutat.

🔎 Compra les entrades pel museu de cera AQUÍ

 

L’antic taller del Museu de Cera

Només en dates puntuals i mitjançant una visita guiada es pot visitar l’antic taller del Museu de Cera, un lloc màgic i únic  on podreu conèixer el procés d’elaboració i restauració de les figures.

 

 
 

El bosc de les fades, al Museu de Cera

Quan acabis la visita al museu, visita El Bosc de les Fades, un cafè ambientat en un bosc ple de gnoms, fades i llums de colors.

El Bosc de les Fades és una atracció més del museu. És un espai màgic ple d’arbres molt especials i de diferents criatures. Cada racó, cada detall amaga un tresor i una història.

 MÉS INFORMACIÓ

Museu de Cera

Comarca:

Barcelonès

Més informació   

Escrito por: Claudia

Periodista especialista en oci infantil i familiar amb més de 30 anys d'experiència en mitjans.