MUSEU DE CERA DE BARCELONA

Vols veure el teu personatge preferit i fer-te una foto amb ell? Vine al Nou Museu de Cera!

  • De dilluns a divendres obert tots els dies de 10:30 h a 19 hores
  • Dissabtes, diumenges i festius, obert de 10:30 a 20 hores

El Nou Museu de Cera es troba al carrer més emblemàtic de Barcelona: Les Rambles. Un projecte totalment renovat, tant en l’àmbit conceptual com de figures, on es combinen personatges emblemàtics i l’última tecnologia per a fer-te viure una experiència inoblidable.

museu de cera de barcelona

Personatges que han destacat al llarg de la història i que queden inmortalitzats al museu amb gran realisme.

museu de cera de barcelona

Aquest és un museu que fascina als més petits, pel misteri i la màgia, i per les sensacions que els provoca: por, riure, emoció o tendresa. Serà una visita que els impactarà i que recordaran per sempre.

museu de cera de barcelona

Un museu actual en el qual podem trobar 28 escenaris com La Casa de Paper, Star Wars o el Hall of Fame en els quals es troben més de 120 figures a escala real tant de personatges clàssics com Picasso o El Quixot com dels més actuals, com Rosalia o Billie Eilish.

museu de cera de barcelona

Mai saps què serà el següent que et trobis al Museu de Cera de Barcelona. Amb més de 200 figures representant diferents escenes històriques, la col·lecció del Museu de Cera de Barcelona abasta moltes àrees i temes.

museu de cera de barcelona

No t’oblidis de la nostra última parada, el Bosc de les fades, l’emblemàtic bar, ambientat en un bosc encantat, un autèntic oasi enmig de la ciutat.

🔎 Compra les entrades pel museu de cera AQUÍ

L’antic taller del Museu de Cera

Com a novetat, durant tot Nadal es pot visitar l’antic taller del Museu de Cera, un lloc màgic i únic al qual es pot accedir exclusivament a través de la visita guiada, perfecta per complementar el recorregut al Museu, on podràs conèixer el procés d’elaboració i restauració de les figures.

  • La visita s’iniciarà al Museu de Cera i finalitzarà al Ribot, el taller de restauració i manteniment de figures.
  • La visita al Museu té una durada aproximada d’1 hora i la visita al taller d’uns 20 minuts.
  • El punt de trobada per a iniciar la visita al taller es situa a la part dreta de la façana del Museu.
  • La visita guiada al taller es realitza tant en català com en espanyol (es poden consultar les hores de visita en cada idioma a la part inferior).
  • En el procés de compra d’entrades, primer s’ha de seleccionar l’hora d’accés al museu i, a continuació, l’hora de visita al taller

Compra l’entrada per la visita guiada + taller de cera AQUÍ

 
 

El bosc de les fades, al Museu de Cera

Quan acabis la visita al museu, visita El Bosc de les Fades, un cafè ambientat en un bosc ple de gnoms, fades i llums de colors.

El Bosc de les Fades és una atracció més del museu. És un espai màgic ple d’arbres molt especials i de diferents criatures. Cada racó, cada detall amaga un tresor i una història.

 MÉS INFORMACIÓ

Museu de Cera

Passatge de la Banca nº7 - Barcelona

Comarca:

Barcelonès
Latitud i Longitud:
41.3774139, 2.175178
E-mail:
info@museocerabcn.com
Web:
http://www.museocerabcn.com/

Més informació