QUÈ VISITAR AL BERGUEDÀ AMB NENS

berguedà con niños

Totes les activitats per fer al Berguedà amb nens

Si visiteu el Berguedà amb nens, podreu fer moltes excursions, veure com neix el riu Llobregat, anar en antics trens miners o fins i tot visitar un parc que va dissenyar l’arquitecte Antoni Gaudí. Des de Sortir amb nens t’ho expliquem!

bergueda amb nens

La natura del Berguedà

El Llac de Graugés

Aquest llac artificial acull molta fauna i flora per gaudir amb els nens. Es poden veure ànecs, cignes, carpes, lluços, i més! Pels seus voltants es poden fer petites rutes, sigui a peu, en bicicleta o fins i tot amb cavalls.

berguedà amb nens

➡ Troba tota la informació del Llac de Graugés AQUÍ


PUBLICITATLes Fonts de l’Adou

Les Fonts de l’Adou es troben a 6 quilòmetres de Bagà i estan situades a 1077 metres d’altitud. Podem arribar-hi a peu o en bicicleta i també es pot fer una part del camí en cotxe. Aquest espai és tot un espectacle per gaudir de l’aigua i de la natura.

berguedà amb nens

➡ Troba més informació sobre les Fonts de l’Adou AQUÍ

 

El naixement del riu Llobregat

El naixement del riu Llobregat està a 1.300 metres d’altitud. L’aigua que hi surt de la roca calcària és el resultat de la pluja i la neu que s’acumulen als cims veïns. És un paisatge preciós, i a més a més té una llegenda sobre una bruixa que cridarà l’atenció de tots.

berguedà amb nens

➡ Consulta més informació sobre el naixement del riu Llobregat AQUÍ

 

Excursions i rutes pel Berguedà amb nens

La Via Nicolau

La Via Nicolau es va construir a principis del segle XX amb la funció de transportar fusta des de Gisclareny fins a Guardiola de Berguedà. Però actualment és un camí planer i amb molta vegetació. I el millor de tot és el seu pont penjant!

berguedà amb nens

➡ Consulta més informació sobre la Via Nicolau AQUÍ

 

La ruta del Trencapinyes

La ruta del Trencapinyes es troba al Parc Natural del Cadí-Moixeró i és una excursió per descobrir la fauna i la flora de la zona, en especial per conèixer el Trencapinyes, un ocellet petit que és molt fort i que s’alimenta de pinyes.

berguedà amb nens

➡ Consulta tota la informació sobre la ruta del Trencapinyes AQUÍ

 

Ruta en bici per Sant Joan, a Bagà

El Parc Natural Cadí Moixeró té un munt de rutes per fer, i una d’elles és la que uneix Bagà amb la font de la Vinya Vella. Un recorregut d’uns 10 quilòmetres amb paisatges especials i on fer paradetes per gaudir de les vistes és quasi obligatori.

berguedà amb nens

➡ Troba tota la informació sobre la ruta en bici per Sant Joan AQUÍ

 

Museus per visitar al Berguedà

El Museu de la Colònia Vidal a Puig-Reig

En aquest museu s’explica com es vivia a una colònia tèxtil de la primera meitat del segle XX. A dins hi trobem recreacions de com era el dia a dia dels treballadors i dels seus fills, així com un seguit d’objectes i maquinària que utilitzaven.

berguedà amb nens

➡ Troba tota la informació sobre el Museu de la Colònia Vidal AQUÍ

 

La Torre de l’Amo a Viladomiu Nou

La Torre de l’Amo a Viladomiu Nou és un edifici protegit com a bé cultural d’interès local. Va ser construït com a residència dels propietaris de la colònia tèxtil Viladomiu i estructurat en planta baixa i pis, de planta rectangular precedit per un petit jardí. Ara és un Centre d’Interpretació que explica una part de la història i del patrimoni del conjunt de les colònies tèxtils de l’Alt Llobregat.

berguedà amb nens

➡ Troba tota la informació de la Torre de l’Amo AQUÍ

 

Trenets per viatjar al Berguedà amb nens

El Tren del Ciment

El Ferrocarril Turístic de l’Alt Llobregat, conegut també com el Tren del Ciment, uneix la Pobla de Lillet amb la zona del Clot del Moro. Fa un recorregut de 3,5 quilòmetres a través de diferents espais d’interès turístic com l’exposició de vehicles de transport, ubicada a l’estació de la Pobla de Lillet, els jardins Artigas, dissenyats per Gaudí, i el Museu del Ciment, al costat de l’estació de Castellar de N’Hug.

berguedà amb nens

➡ Troba tota la informació del Tren del Ciment AQUÍ

I si t’agraden els trens mira la guia amb els millors trenets per anar amb nens AQUÍ

Jardins naturals al Berguedà

Els Jardins Artigas a la Pobla de Lillet

Els Jardins Artigas, obra de l’arquitecte Antoni Gaudí es troben al terme municipal de la Pobla de Lillet. A dins es poden veure cascades, escultures de pedra, glorietes, escales i diferents construccions amb l’estil del famós arquitecte.

berguedà amb nens

➡ Troba tota la informació dels Jardins Artigas AQUÍ

 

Santuaris on anar al Berguedà

El Santuari de Queralt

El Santuari de Queralt s’ubica a la ciutat de Berga i s’aixeca sobre l’espai  que antigament ocupava el castell de Guillem de Berguedà. Està al cim de la serra de Queralt, a una alçada de 1.200 metres, i això ha fet que es conegui aquest espai com “El balcó de Catalunya” per les seves vistes.

berguedà amb nens

➡ Consulta tota la informació del Santuari de Queralt AQUÍ

 

Parcs d’aventura per anar al Berguedà amb nens

Pedraforca Parc Aventura

A Pedraforca Parc Aventura hi ha un total de 60 jocs repartits en 3 recorreguts: Gresolet (per a nens i nens a partir de 3 anys i fins a 1,15 m d’alçada), Ensija (per a persones a partir de 6 anys i 1,15 m d’alçada), i Pedraforca (persones a partir de 1,40 m d’alçada). I es pot gaudir de les tirolines, ponts, lianes, cables, entre molts altres!

berguedà amb nens

➡ Consulta més informació de Pedraforca Parc Aventura AQUÍ

 

Borredà Aventura Parc

Ponts tibetans, lianes, salts de Tarzan, passarel·les, xarxes, escales, túnels, estreps, surf… així fins més de 30 jocs diferents, de major i menor dificultat, per poder anar d’arbre en arbre sense tocar a terra en aquest parc d’aventura. I hi ha circuits per a totes les edats!

berguedà amb nens

➡ Consulta més informació de Borredà Aventura Parc AQUÍ


PUBLICITAT