JOCS D’AIGUA PER A INFANTS

Jocs d’aigua per a infants a casa

Ara que ja ha arribat la calor i hem de combatre les altes temperatures, per què no jugar a jocs d’aigua per a infants? En molts casos, sense haver de sortir de casa! No ens cal una piscina per refrescar-nos, sempre podem utilitzar petits jocs que ens diverteixin alhora que ens deixi ben fresquets. Des de Sortir amb nens us deixem un llistat d’alguns d’aquests jocs.

Jocs d'aigua per a infants

 

Barret d’aigua

Un joc amb una mica de tensió però molt refrescant, perquè ens pot acabar mullant! Només cal que fem girar de la ruleta, estirem la corda, i sorpresa! Depenent de la temperatura, fins i tot agrairem mullar-nos amb aquest divertit joc!

Jocs d'aigua per a infants

Catifa d’aigua

Una catifa ha de ser còmoda, un lloc ideal per seure i descansar, o no? Doncs també pot ser un lloc per refrescar-se! Aquesta catifa és perfecta per l’estiu. Mentre caminem i juguem per sobre d’ella, podem acabar ben mullats.

Jocs d'aigua per a infants

 

Aspersors somrients

Qui no ha jugat amb aspersors? Als nens i nenes els hi encanta! I n’hi ha aspersors especials per a l’estiu. Mentre ells i elles juguen al jardí sota el sol, un aspersor somrient els pot acompanyar amb aigua ben fresqueta.

Jocs d'aigua per a infants

 

Pistola d’aigua

No totes les pistoles fan mal, perquè les d’aigua són divertides i molt refrescants. I als nens i nenes els hi agrada molt jugar-hi! Una pistola d’aigua converteix el joc del fet i amagar en un joc molt més interessant.

Jocs d'aigua per a infants

 

Pilota i bomba d’aigua

Ens passem la pilota, i anem amb compte que no exploti! Tot i que si explota, tampoc ens pot fer res de mal amb l’aigua fresqueta que ens pot caure a sobre. Qui serà el primer?

Jocs d'aigua per a infants

 

La rajola amb aigua

La rajola és un joc tradicional, dels de tota la vida, però ara té uns petits canvis adaptats a l’estiu; l’aigua! Perquè aquesta rajola va d’equilibri, punteria, psicomotricitat, i refrescar-se.

Jocs d'aigua per a infants

 

La palmera d’aigua

Una palmera és un bon arbre per decorar el jardí, sobretot si expulsa aigua! Perquè pot convertir-se en un joc ideal perquè els nens i nenes passin l’estona sota el sol.

Jocs d'aigua per a infants

 

El vàter que treu aigua

I no ens cal tampoc un jardí gran per gaudir de jocs d’aigua, amb aquest jugar dins de casa! Només ens cal ser valents i prémer el botó del vàter, perd qui rep l’aigua.

Jocs d'aigua per a infants

 

Globus d’aigua

Els globus d’aigua són els reis de la festa durant l’estiu, mai fallen! Perquè permeten un munt de jocs diferents. I en aquest cas, s’inflen sols! Només ens cal ajuntar l’obertura amb una mànega d’aigua i llest.

Jocs d'aigua per a infants

 

Juguem a guerra d’aigua

El laser tag és un joc que s’ha popularitzat molt, i també hi podem jugar a casa, i amb aigua! Amb aquestes pistoles especials amb samarretes especials hi podrem dedicar moltes hores a jugar a guerres d’aigua.

Jocs d'aigua per a infants

 

Pistola d’aigua amb la Patrulla Canina

Pels nens i nenes més petits, i molt fans de la Patrulla Canina! Mireu aquest ninot inflable, podem jugar amb ell i amb la seva pistola especial d’aigua.

Jocs d'aigua per a infants

 

Explotem barbs d’aigua

Si abans el premi de l’aigua sortia d’un vàter, ara surt dels barbs! Hem d’extreure’ls amb molt de compte, sense que l’aigua arribi a sortir i tocar-nos. Podrem?

Jocs d'aigua per a infants

 

Pilota gegant d’aigua

Si als nens i nenes els hi agraden les pilotes, imagineu una pilota gegant que a més a més treu aigua! És un joc ideal perquè els nens corrin, es passin la pilota, es mullin i s’ho passin d’allò més bé.

Jocs d'aigua per a infants