JOCS D’AIGUA PER A INFANTS

Jocs d’aigua per a infants a casa

Ara que ja ha arribat la calor i hem de combatre les altes temperatures, per què no jugar a jocs d’aigua per a infants? En molts casos, sense haver de sortir de casa! No ens cal una piscina per refrescar-nos, sempre podem utilitzar petits jocs que ens diverteixin alhora que ens deixi ben fresquets. Des de Sortir amb nens us deixem un llistat d’alguns d’aquests jocs.

Jocs d'aigua per a infants

 

Barret d’aigua

Un joc amb una mica de tensió però molt refrescant, perquè ens pot acabar mullant! Només cal que fem girar de la ruleta, estirem la corda, i sorpresa! Depenent de la temperatura, fins i tot agrairem mullar-nos amb aquest divertit joc!

Catifa d’aigua

Una catifa ha de ser còmoda, un lloc ideal per seure i descansar, o no? Doncs també pot ser un lloc per refrescar-se! Aquesta catifa és perfecta per l’estiu. Mentre caminem i juguem per sobre d’ella, podem acabar ben mullats.

 

Aspersors somrients

Qui no ha jugat amb aspersors? Als nens i nenes els hi encanta! I n’hi ha aspersors especials per a l’estiu. Mentre ells i elles juguen al jardí sota el sol, un aspersor somrient els pot acompanyar amb aigua ben fresqueta.

 

Pistola d’aigua

No totes les pistoles fan mal, perquè les d’aigua són divertides i molt refrescants. I als nens i nenes els hi agrada molt jugar-hi! Una pistola d’aigua converteix el joc del fet i amagar en un joc molt més interessant.

 

Pilota i bomba d’aigua

Ens passem la pilota, i anem amb compte que no exploti! Tot i que si explota, tampoc ens pot fer res de mal amb l’aigua fresqueta que ens pot caure a sobre. Qui serà el primer?

 

La rajola amb aigua

La rajola és un joc tradicional, dels de tota la vida, però ara té uns petits canvis adaptats a l’estiu; l’aigua! Perquè aquesta rajola va d’equilibri, punteria, psicomotricitat, i refrescar-se.

 

La palmera d’aigua

Una palmera és un bon arbre per decorar el jardí, sobretot si expulsa aigua! Perquè pot convertir-se en un joc ideal perquè els nens i nenes passin l’estona sota el sol.

 

El vàter que treu aigua

I no ens cal tampoc un jardí gran per gaudir de jocs d’aigua, amb aquest jugar dins de casa! Només ens cal ser valents i prémer el botó del vàter, perd qui rep l’aigua.

 

Globus d’aigua

Els globus d’aigua són els reis de la festa durant l’estiu, mai fallen! Perquè permeten un munt de jocs diferents. I en aquest cas, s’inflen sols! Només ens cal ajuntar l’obertura amb una mànega d’aigua i llest.

 

Juguem a guerra d’aigua

El laser tag és un joc que s’ha popularitzat molt, i també hi podem jugar a casa, i amb aigua! Amb aquestes pistoles especials amb samarretes especials hi podrem dedicar moltes hores a jugar a guerres d’aigua.

 

Pistola d’aigua amb la Patrulla Canina

Pels nens i nenes més petits, i molt fans de la Patrulla Canina! Mireu aquest ninot inflable, podem jugar amb ell i amb la seva pistola especial d’aigua.

 

Explotem barbs d’aigua

Si abans el premi de l’aigua sortia d’un vàter, ara surt dels barbs! Hem d’extreure’ls amb molt de compte, sense que l’aigua arribi a sortir i tocar-nos. Podrem?

 

Pilota gegant d’aigua

Si als nens i nenes els hi agraden les pilotes, imagineu una pilota gegant que a més a més treu aigua! És un joc ideal perquè els nens corrin, es passin la pilota, es mullin i s’ho passin d’allò més bé.