ACTIVITATS AMB NENS A L’ALT PENEDÈS

con niños en el Alt Penedès

Consulta el llistat d’activitats per fer amb nens a l’Alt Penedès!

La zona de l’Alt Penedès és plena d’història, vi i bona gastronomia, i tot això amb els més petits de la casa! Perquè aquesta comarca també té racons plens de natura, parcs, indrets on veure i aprendre dels animals, castells, i mil coses per a fer i gaudir. Per tot això, des de Sortir amb nens us donem un llistat de totes les activitats per fer amb nens a l’Alt Penedès.

amb nens a l'Alt Penedès

 

Castells per visitar amb nens a l’Alt Penedès

El Castell de Gelida

El Castell de Gelida té més de 1.000 anys d’història, fet que ens permet repassar tots els fets històrics de la zona del darrer mil·lenni. A més a més, està situat en una zona privilegiada, damunt d’un petit turó rocós, on es poden admirar les vistes de gran part de la comarca. Sens dubte, una parada obligatòria per aprendre i gaudir amb els nens.

amb nens a l’Alt Penedès

➡  Troba tota la informació sobre el Castell de Gelida AQUÍ 

Ruta Modernista per la vila del Castell de Gelida

El castell no és l’única zona d’interès, perquè la vila de Gelida també amaga racons plens de màgia, arquitectura i molts colors. Aquesta antiga vila destaca per tenir gairebé una desena de cases modernistes que s’agrupen en aquesta ruta apta per a totes les edats.

amb nens a l’Alt Penedès

➡  Troba tota la informació sobre la Ruta Modernista del castell AQUÍ

 

Museus i centres per anar amb nens a l’Alt Penedès

Centre d’Interpretació del Cava a Sant Sadurní d’Anoia

La comarca del Penedès és ben coneguda pels seus vins i caves, pel que no pot faltar una bona ruta i passeig pel Centre d’Interpretació del Cava. Una experiència pensada tant pels adults, amb una bona degustació, com pels nens, amb jocs i explicacions digitals i també amb una petita degustació de most.

amb nens a l’Alt Penedès

➡  Consulta tota la informació sobre el Centre d’Interpretació del Cava AQUÍ

 

Jardins i natura per veure amb nens a l’Alt Penedès

El Jardí dels Ocells a Vilafranca del Penedès

El Jardí dels Ocells és una activitat totalment recomanable per fer amb els nens, ja que gairebé tot l’espai i recorregut està pensat per a ells. Al llarg de la visita i dels camins que conformen el parc, els més petits poden anar buscant figuretes d’animals que hauran de trobar, a més a més d’animals reals com esquirols, conillets, i ocells, és clar! Ocells de tots els racons del món.

amb nens a l’Alt Penedès

➡  Troba més informació sobre el Jardí dels Ocells AQUÍ

 

Escola-Pony Club Granja

Aquesta escola granja encantarà a tots els petits, sobretot a aquells a qui agradin els animals, perquè s’hi poden fer circuits amb cavalls i ponis i visitar la granja on hi ha un munt de petits animalons per veure i aprendre sobre ells.

amb nens a l’Alt Penedès

➡  Consulta tota la informació sobre l’Escola-Pony AQUÍ

 

Parcs d’aventura per jugar amb nens a l’Alt Penedès

Les Deus Aventura

No pot faltar l’aventura! Perquè a l’Alt Penedès, a banda de veure animals, descobrir història i tastar vins i most, també s’hi pot passar una bona estona d’aventura en família. Al Deus Aventura hi ha circuits de tota mena, tant pels més petits com pels nens més grans, on hauran de saltar entre arbres, escalar, i passar per ponts penjats.

amb nens a l’Alt Penedès

➡  Mira més informació sobre el parc les Deus Aventures AQUÍ

 

Tobogans gegants amb nens a l’Alt Penedès

Parc de Cal Just a Sant Llorenç d’Hortons

I a banda de parcs d’aventures, també hi ha parcs amb tobogans gegants. Al parc de Cal Just hi ha una petita zona de tobogans gegants, aptes i ben segurs pels nens, on no hi faltarà l’emoció i la sensació de volar. A més, també té racons amb taules de picnic per passar tot un dia amb natura i tobogans.

amb nens a l’Alt Penedès

➡  Troba tota la informació sobre els tobogans gegants del Parc de Cal Just AQUÍ