VISITA LA COMARCA DEL SEGRIÀ EN FAMÍLIA

la comarca del Segrià con niños

Un llistat amb activitats per fer al Segrià

Aneu a la comarca del Segrià i no sabeu què fer o on anar? Doncs des de Sortir amb nens us donem un munt de idees sobre què fer a la comarca del Segrià amb nens i nenes! Hi destaquen els parcs naturals, la fauna i la flora i les petites excursions.

visita la comarca del Segrià en família

Excursions per fer al Segrià amb nens

El Camí del Riu a Lleida

El Camí del Riu és un indret ideal per passejar sense sortir de Lleida, i es pot fer tant a peu com en bicicleta. Té una longitud de 17 quilòmetres que passen volant amb les vistes al riu, els seus ponts i les diverses zones de descans que hi té.

la comarca del Segrià amb nens

➡  Troba tota la informació sobre el Camí del Riu AQUÍEspais naturals al Segrià

Els aiguamolls de Rufea a Lleida

Els aiguamolls de Rufea són un dels paisatges més increïbles de tota la zona de la plana de Lleida. Aquest indret natural té un munt de biodiversitat gràcies a estar tan a prop del riu. Hi destaca el bosc de ribera on hi podem trobar àlbers, freixes i xops, entre d’altres.

la comarca del Segrià amb nens

➡  Troba tota la informació sobre els Aiguamolls de Rufea AQUÍ

 

L’Arborètum, jardí botànic de Lleida

Aquesta zona de més de 7 hectàrees és un dels punts verds de Lleida. Hi ha mig miler d’arbres i arbustos diferents amb molta biodiversitat i ambients. A més a més, hi ha una iniciativa que agradarà molt als petits, apadrinar i cuidar bé d’un arbre!

la comarca del Segrià amb nens

➡  Consulta més informació sobre l’Arborètum AQUÍ

 

Parcs a la comarca del Segrià per anar amb nens

El Parc de la Mitjana a Lleida

El Parc de la Mitjana és un parc i un espai natural, ja que aquesta àrea és una zona humida de tipus fluvial amb unes 90 hectàrees plenes de natura. Hi destaca l’aigua, és clar, tot i que també hi ha molta fauna com els ocells, amfibis i rèptils.

la comarca del Segrià amb nens

➡  Més informació sobre el Parc de la Mitjana AQUÍ

 

Activitats culturals a la comarca del Segrià

El Museu de l’Automoció de Lleida

El Museu de l’Automoció encantarà a tots aquells nens i nenes que gaudeixin amb el món dels cotxes, perquè aquí n’hi ha de totes les classes! Hi destaquen els cotxes antics, és clar, però també trobareu miniatures, motos, antigues gasolineres i àrees de descans.

la comarca del Segrià amb nens

➡  Consulta tota la informació sobre el Museu de l’Automoció AQUÍ