JOCS DE TAULA DE MISTERI PER JUGAR EN FAMÍLIA

Juegos de mesa de misterio

Jocs de taula de misteri per a tota la família!

Els jocs de taula són una gran forma de passar el temps en família, gaudint i aprenent tots junts. I de tots els jocs de taula disponibles per als nens i nenes, els de misteri són perfectes per posar a prova el nostre enginy i fer una gran pinya per descobrir secrets, assassinats o tresors, tant se val! Per això, des de Sortir amb nens us hem preparat uns quants jocs de taula de misteri per poder jugar en família.

Jocs de taula de misteri

 

 

Misterio

Estem a Transsilvània, al castell del famós Dràcula, i algú ha desaparegut. Nosaltres, el grup de detectius, haurem d’esbrinar qui i com! Tot això entre sales plenes d’objectes misteriosos i monstres que intentaran espantar-nos. Un joc perfecte, d’estil vintage, que serveix com a introducció d’altres jocs de misteri. 

Cluedo junior

El famós joc de Cluedo! On les conegudes preguntes del qui, com i on ens desvetllen el misteri d’un assassinat. Aquesta versió junior pot ser el primer joc de Cluedo per als nens i nenes de la casa. Amb l’ajuda de pistes, cartes i un paper i llapis haurem de descobrir l’assassí del Senyor Patata.

 

Joc de Sherlock Holmes

Amb aquest joc ens toca viatjar a Londres i recórrer els seus carrers per resoldre tots els crims que hi passen, un total de 10 misteris! A través de pistes, notícies als diaris i entrevistes amb sospitosos, el nostre grup de detectius haurà de posar a prova les seves habilitats per esbrinar els misteris.

 

El castillo del terror

El castillo del terror és un joc de cartes perfecte per iniciar als més petits de la casa en els misteris. Al llarg del joc haurem de recórrer tot el castell amb les 62 cartes que el componen per atrapar i identificar els monstres, i també recordar-ho! Perquè a part de l’enginy, la memòria també és important durant el joc.

 

 

Mysterium

Som a l’any 1920 i un esperit ens demana que trobem el seu assassí, però com? Ens toca col·laborar com a grup! Perquè amb Mysterium és tan important el què ha passat com el fet de com ho hem esbrinat. Així que haurem de seguir totes les pistes per aclarir el misteri.

 

Scotland Yard

A Scotland Yard som els millors detectius de Londres, però compte! Perquè un de nosaltres pot ser el misteriós Mister X, el malvat de la història. Al llarg del joc haurem de seguir pistes i arribar a qualsevol lloc de la ciutat per acabar descobrint quin jugador és el malvat.

 

10 nights

Un joc de curta durada però ben intens. Durant 10 minuts ens traslladem durant 10 nits a una casa rural on hem quedat atrapats, i ha hagut un assassinat! Haurem de resoldre el misteri i descobrir l’assassí. A través d’una app podrem anar consultant algunes pistes i veure quant temps tenim.

 

13 Pistas

Un joc de deducció atípic i divertit, perquè tothom menys tu mateix coneixen els detalls del crim que has d’esbrinar. Per aconseguir deduir qui és l’assassí dels crims de la ciutat, haurem d’anar fent preguntes als nostres contrincants, i estar molt atents a les preguntes de tots els jugadors! Només així serem els detectius més ràpids.

 

Arkham Horror joc de cartes

Un clàssic dels jocs de misteri! Ambientat en l’obra de Lovecraft. Ens endinsem en el seu univers per on cada jugador haurà de fer el seu paper de detectiu i superar les cartes d’obstacles per anar pujant de nivell fins a guanyar. Un joc amb una mica més de dificultat. Segur que si sou fans del terror, us agradarà molt!

 

Las Mansiones de la Locura

Las Mansiones de la Locura sol ser descrit com el rei dels jocs de taula de misteri. També ambientat en el món de Lovecraft, té una mica més de dificultat i les partides solen allargar-se, però això ho fa més divertit! El millor de tot és que no té final, hi ha un munt d’aventures!
➡ Mira tots els jocs de Escape Room per jugar amb nens i nenes AQUÍ

Juegos de Escape Room