VISITA GUIADA AL PALAU DE LA MÚSICA CATALANA

Visita guiada al Palau de la Música Catalana amb els nens i nenes

El Palau de la Música Catalana no només és un escenari per la millor música i arts escèniques, també és un espai ple d’història i d’elements arquitectònics que la transformen en la joia de l’Art Noveau Català. L’edifici és obra del famós arquitecte Lluís Domènech i Montaner, qui va voler reunir en una mateixa construcció diferents elements i elements únics com els mosaics, les escultures, les vidrieres i la ferreria. Per entendre-ho tot i gaudir-ho al màxim amb els més petits, es pot optar per una visita guiada al Palau de la Música Catalana.

 

El Palau de la Música Catalana es troba al cor del Barri Gòtic de Barcelona. D’entrada potser no es veu, però creuant només un carrer de Via Laietana ja veiem la gran façana plena de motius decoratius, escultures, pintures i formes que repassen la història de Catalunya.

De fet, l’edifici és tan impressionant que es va declarar com a Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO l’any 1997.

 

A dins, les sorpreses continuen, perquè tota l’estructura interior del Palau de la Música també està ple d’aquest Art Noveau que el fa tan impressionant. En aquest cas, l’interior és tant o més impressionant que l’exterior.

A més a més, les vidrieres plenes de colors fan entrar la llum d’una manera especial que fa que brillin tots els mosaics que componen l’edifici. Tot un espectacle per gaudir en família. I amb la visita guiada tindrem totes les respostes dels espais més amagats i de les formes més peculiars.

 

El més impressionant del Palau de la Música, a banda del mateix palau, és també què s’hi representa a dins. Perquè per aquest edifici han passat tota mena de músics i artistes reconeguts, com Montserrat Caballé. És per això que la importància d’aquest edifici resideix tant en la seva arquitectura com en la seva història.

El recorregut ens porta a la Sala d’Assaig, a la Sala Lluís Millet i, per últim, a la Sala de Concerts per poder escoltar un concert exclusiu de l’orgue del Palau.

➡ Pots comprar els tiquets AQUÍ:

 
Escrito por: Claudia

Periodista especialista en oci infantil i familiar amb més de 30 anys d'experiència en mitjans.