10 JOCS QUE JUGÀVEM QUAN ÉREM PETITS

Recordes els jocs que jugavem quan érem petits?

Els jocs de taula eren els protagonistes de les tardes a casa en família quan érem petits, i encara avui dia es manté! O s’hauria de mantenir, perquè es passa una estona divertida i creativa en família. Des de Sortir amb nens us expliquem alguns dels jocs que jugàvem quan érem petits. Ara ens toca a nosaltres jugar amb els nostres fills i filles!


 

Tragabolas

Ràpid va! Hem de prémer molt molt ràpid la palanca per tragar tantes boles com puguem. Guanya qui més n’aconsegueixi!

jocs que jugàvem quan érem petits 

Coloca 4

Coneixeu el 3 en ratlla? Segur que sí! Doncs en aquest cas hem d’aconseguir col·locar quatre rodones del mateix color. Un joc de pensar i d’estratègia.

jocs que jugàvem quan érem petits

 

Juegos Reunidos Geyper

Tot un clàssic! I n’hi ha per a una bona estona, perquè aquest kit de jocs té tots aquells jocs de taula clàssics i de tota la vida. El parxís, l’oca, els escacs, el dominó… Podem anar escollint.

 

Trivial Pursuit familiar

En aquest joc l’estratègia o la rapidesa ens serveixen de molt, però sí que ho fan la memòria i la intel·ligència! Preguntes de tota mena, culturals, d’esports, d’entreteniment, de geografia… Qui en sap més?

jocs que jugàvem quan érem petits

 

Stratego

Si parlem d’estratègia, aquest joc de taula és el protagonista. Amb peces i figures que recreen batalles i soldats, hem d’aconseguir vèncer l’enemic i fer-nos amb el seu territori.

jocs que jugàvem quan érem petits

 

Master Mind

Aquest joc és de rapidesa i també d’aprenentatge social. Molt important respectar els temps dels altres jugadors i sobretot el teu propi temps. Escull paraules secretes, i a jugar!

jocs que jugàvem quan érem petits

 

Cluedo

Ens trobem davant d’un joc que ens dirà qui és el millor detectiu de la família! Sis personatges, objectes que fan d’armes, habitacions secretes, i un assassinat. Hem d’esbrinar qui, on i com ha sigut!

jocs que jugàvem quan érem petits

 

Hundir la flota

De detectius també podem passar a mariners o capitans de vaixells. Seguim molt bé les coordenades, i a veure qui acaba amb els vaixells del contrincant!

jocs que jugàvem quan érem petits

 

Monopoly

El joc amb més durada per ecxel·ència. Poden passar 3, 5 o 8 hores jugant, però hem d’acabar-ho bé i veure qui ha guanyat més llocs! Hem d’anar amb compte i controlar molt bé els bitllets.

jocs que jugàvem quan érem petits

 

Quién es quién

Té bigoti? I ulleres? És rossa? Té barba? I gorra? No pregunteu res que no pugui ser un sí o un no per resposta! Amb aquestes senzilles preguntes hem d’esbrinar qui és el personatge que té el nostre contrari.

 

➡ Llegeix: “La importància de jugar en família AQUÍ

Escrito por: Claudia

Periodista especialista en oci infantil i familiar amb més de 30 anys d'experiència en mitjans.