LLUMS DE NIT PER A NENS I NENES

Els llums de nit infantils més originals

Si els vostres fills i filles tenen por a l’hora d’anar a dormir, tenim la solució perfecta perquè se sentin segurs. Des de Sortir amb nens hem preparat una selecció dels llums de nit més divertits perquè els nens i nenes dormin millor. Amb els llums que us proposem a continuació, els més petits de la casa perdran la por a la foscor!

 

 

Llum suau per dormir

Si el que busqueu és un llum per a bebès, aquest conillet aporta una il·luminació suau i càlida per a tranquil·litzar els nadons. Es pot posar en set colors diferents, i té l’opció de configurar un temporitzador d’apagada automàtica perquè no hàgeu d’estar pendents d’apagar-lo un cop els nens s’hagin adormit.

llums de nit

  

Llum que projecta estrelles

Pels nens i nenes amants de l’espai, aquest llum projector és l’acompanyant perfecte per aquelles nits en les quals dormir se’ls faci tasca complicada. Els infants podran gaudir de les estrelles al sostre de l’habitació, així com configurar el llum perquè projecti la fauna marina o fins i tot focs artificials.

llums de nit

 

Llum de dinosaures

Els infants són uns apassionats dels dinosaures, i què millor que tenir-los contents amb aquest pack de tres models de dinosaures de diferents colors. Es tracta de llums que aporten un efecte 3D i que són controlats mitjançant Smart Touch.

llums de nit

 

Llum d’unicorn per a nens

A qui no li agraden els unicorns? Aquest llum porta un comandament a distància que permet canviar els colors i la intensitat de la il·luminació. La bateria té una durada de 15 hores, per tant, no us haureu de preocupar per si s’apaga mentre els vostres fills s’estan a punt d’adormir. A més a més, es pot fer servir mentre es carrega!

llums de nit

 

Llum d’estrella personalitzable

Si el què voleu és un llum totalment pensat pels vostres fills/es, amb aquest llum en forma d’estrella podreu personalitzar-hi el seu nom. Genera una il·luminació càlida i crea així un ambient ideal com a llum de tauleta per als més petits!

llums de nit

 

Llum de dofins

Per als infants apassionats del mar, us recomanem aquest llum d’efecte 3D amb tres dofins. S’ajusta mitjançant un control remot podent seleccionar fins a 16 colors diferents. Aquest llum de nit decora de la manera més original el dormitori dels infants.

llums de nit

 

Llum de pollet per a bebés

Per als més petits de la casa, aquest llum d’aspecte tan agradable aporta també una llum càlida que fa sensació de tranquil·litat i permet que els nadons s’adormin més fàcilment.

llums de nit

 

Llum de lluna

Si els vostres fills i filles són amants de l’espai, aquest llum serà la companyia perfecta per aquells dies en els quals els costi agafar el son. Es pot configurar amb tons càlids o tons freds, per tal d’obtenir una atmosfera ideal al gust de cadascú.

 

llums de nit

 

Llum infantil de núvol

Perquè els nadons se sentin com si estiguessin dormint als núvols, què millor que aquest llum per a posar a la tauleta dels vostres nens. És de fusta i de color blau juntament amb unes petites llumetes per a acompanyar als infants durant la nit.

llums de nit

 

Llum infantil de dinosaure

Aquest llum multicolor de dinosaure per a infants funciona amb llums LED. El seu aspecte agradable el converteix en la solució perfecta per aquelles nits més complicades dels més petits.

llums de nit
Escrito por: Claudia

Periodista especialista en oci infantil i familiar amb més de 30 anys d'experiència en mitjans.