FULLES DE TARDOR

fulles

Els colors de la tardor… A casa!

Quan anem a passejar amb les nostres criatures pel bosc o per la muntanya, podem aprofitar i  descobrir el que la natura ens regala.

Una activitat que fa que els nens s’entretinguin molt és buscar petits tresors per després fer-ne alguna manualitat quan arribem a casa. Així, si per exemple ens trobem a la tardor, els que segur que trobem per terra seran fulles seques caigudes dels arbres.

Aquí us proposem dues idees per decorar amb fulles seques, però ben segur que la imaginació pot donar moltes voltes sobretot si busquem què tenim al nostre abast.

Una llibreta de tardor

Agafem una llibreta vella que tinguem per casa, però que encara no estigui feta servir a l’interior. Agafem les fulles seques i les anem escampant per sobre la portada de la llibreta (de manera que ens quedin ben repartides, sense que s’apilotin molt, però que cobreixin tot els fons).

Quan les tinguem ben col.locades, agafem paper transparent adhesiu (“airon-fix”) i folrem tota la part superior de les fulles. Per tal que el paper adhesiu quedi ben fixat, al moment que li donem la volta pels extrems per tal d’enganxar-ho a la part posterior de la portada, hem de fer molta pressió i estirar força.

I ja tenim una magnífica llibreta per anotar els nostres secrets de la tardor, receptes de cuina d’aquesta època de l’any, per enganxar fotos de l’excursió on hem recollit les fulles… O pel què vulguem.

Un punt de llibre

Agafem una cartolina blanca. La retallem a la mida que vulguem i li col.loquem fulles petites per sobre. De la mateixa manera que abans, folrem el tros de cartolina amb el paper transparent adhesiu.

I ja podem llegir sense perdre el fil de la lectura en el moment que vulguem descansar.MÉS INFORMACIÓ

Més informació

Què necessitem?

  • Fulles d'arbres

Altres Idees:

  • Un marc de fotos
  • Un pot per posar-hi llapis
  • Una capa de cartró
  • Una carpeta arxivadora

Escrito por: Claudia

Periodista especialista en oci infantil i familiar amb més de 30 anys d'experiència en mitjans.