REGALS PER A NENS I NENES DE TOTES LES EDATS

Idees de regals per a nens i nenes de totes les edats

Ja sigui per Nadal, pels aniversaris, perquè fa molt de temps que no veiem als nens i nenes de la família, tots ells necessiten regals de tant en tant, i a vegades podem quedar-nos sense idees. Des de Sortir amb nens hem fet un llistat d’idees de regals per a nens segons l’edat. Apunta-ho!

.

 

Regals per a bebès i infants fins als 3 anys

Catifa musical

Aquesta catifa musical en forma de piano és un dels primers regals per fer a nens i nadons. És alhora una joguina i una eina d’aprenentatge, ja que millora el sentit de l’oïda i del tacte. A més a més, també és un incentiu perquè els més petits comencin a donar les primeres passes damunt de la catifa.

.


Mossegadors i sonalls

Els mossegadors i els sonalls mai fallen! Tenen forma de joguina, però són objectes que els ajuden en l’etapa del creixement de les dents. A més a més, també aconsegueixen calmar-los amb els bonics sorolls dels sonalls.

 

Llibres tous

Mai és massa aviat per ensenyar als nens i nenes l’amor pels llibres! I si això es fa des que són ben petits molt millor. Els llibres tous milloren les seves capacitats cognitives i els acostuma a tenir un llibre entre mans.

 

 

Regals per a nens d’entre 3 i 5 anys

Catifa pissarra

Les catifes no només són objectes decoratius o per facilitar-nos el pas per casa, també poden ser joguines interactives i educatives. En aquest cas, la catifa esdevé un quadre! On els nens i nenes poden dibuixar tot allò que s’imaginin. Tranquils, pares i mares, s’esborra!

 

Cub d’activitats

Un cub d’activitats és una mena de joguina que sempre va bé perquè la podem portar a gairebé tots els llocs. En aquest cas, el cub incorpora activitats que ajudaran als més petits a diferenciar formes, colors, números i millorarà les seves capacitats visuals i cognitives.

 

Joc de torre de fusta

Un dels jocs de taula més clàssics, i també més complicats d’assolir amb èxit. L’objectiu; que la torre no caigui! I en aquest cas és una torre especial per introduir els més petits en aquest joc, ja que incorpora dibuixos perquè sàpiguen diferenciar les diferents peces.

 

Regals per a nens d’entre 6 i 9 anys

Saltador per a nens i nenes

L’esport també és una part fonamental de l’aprenentatge i de la vida dels més petits, i una joguina que ajudi a fer esport sempre va bé! El saltador ajuda a millorar l’equilibri dels nens i els seus moviments alhora que es diverteixen.

 

Blocs magnètics de construcció

Per als petits i petites constructores, els blocs magnètics permeten infinitat de formes en 3 dimensions, creant objectes gairebé reals. Aquests jocs ajuden a estimular la imaginació dels nens i a millorar la seva motricitat.

 

Puzles en 3D per pintar

Primer els muntem, després els pintem! Amb un munt d’animals i formes diferents per escollir. Aquests puzles fan la seva funció; fer pensar als nens i nenes com muntar un determinat objecte. Però a banda, també els ajuda a millorar la seva imaginació a l’hora de pintar.

 Regals per a nens d’entre 10 i 12 anys

Kit robòtic

La robòtica i la tecnologia són el futur, i ja hi ha un munt de jocs educatius que permeten als nens i nenes introduir-se en aquest món. Amb un kit de robòtica els petits poden començar a crear els seus propis projectes i a programar-los per moure’s.

 

Llapis de dibuixos en 3D

Les impressores en 3D ja formen part del nostre present! Aquest pot ser el regal ideal per al vostre fill o filla. Gràcies a aquest llapis podran crear objectes i estimular la seva imaginació i moviments per donar forma a allò que vulguin.

 

Rellotge esportiu per a nens

Per als nens i nenes més esportistes, aquest rellotge és ideal. És impermeable! Un regal que pot anar molt bé per incentivar als nostres fills i filles a fer esport.