VISITEM EL BAIX CAMP EN FAMÍLIA

con niños en el Baix Camp

Activitats i llocs per visitar amb nens al Baix Camp

Visitar el Baix Camp en família és recórrer platges, caminar per muntanyes, gaudir dels poblets tradicionals i dels ports de pescadors amb capvespres preciosos. Però també és aprendre història, conèixer llegendes, visitar museus de grans personatges, i valorar molt la natura que ens envolta! Des de Sortir amb nens, us expliquem algunes activitats que podeu fer al Baix Camp en família.

BAIX CAMP EN FAMÍLIA

 

Excursions a la natura per fer al Baix Camp amb nens

Excursió de l’Argentera a Duesaigües

Aquesta petita excursió de 6,5 quilòmetres és de baixa dificultat i alhora ens permet conèixer tres petits poblets de la comarca del Baix Camp: L’Argentera, Vilanova d’Escornalbou i Riudecanyes. I totes tres poblacions tenen llocs amb encant i molta natura! Com el pantà de Riudecanyes.

amb nens al Baix Camp

➡  Consulta tota la informació de l’excursió de l’Argentera a Duesaigües AQUÍ


PUBLICITATExcursió per les ermites de Vilanova d’Escornalbou

D’altra banda, Vilanova d’Escornalbou té el seu encant amb les seves rutes particulars per les ermites. L’excursió és de 5,6 quilòmetres i també és de dificultat baixa. Durant aquesta ruta visitarem zones rocoses de gres vermell, un paisatge impressionant!

amb nens al Baix Camp

➡  Consulta més informació sobre l’excursió per les ermites de Vilanova d’Escornalbou AQUÍ

 

La capçalera del riu Siurana

L’excursió a la capçalera o naixement del riu Siurana és especial per la natura que l’envolta, pels salts d’aigua i perquè després sempre ens podem remullar una mica i passar una bona estona en família. Però a més a més, també és una ruta de baixa dificultat i molt completa,  ja que també es pot fer en BTT.

amb nens al Baix Camp

➡  Consulta més informació sobre l’excursió al naixement del riu Siurana AQUÍ

 

Llocs amb història per visitar al Baix Camp amb nens

Ermita de la Mare de Déu de la Roca

L’ermita de la Mare de Déu de la Roca és una de les que podem veure durant l’excursió de Vilanova d’Escornalbou. Està a Mont-Roig, concretament a la muntanya vermella de la Roca. Va ser documentada per primer cop al segle XII i ja des de llavors va despertar moltes llegendes. També ha patit diverses guerres i profanacions, tot i que es pot visitar.

 

Ermita de Sant Ramon de Mont-roig del Camp

L’ermita de Sant Ramon també età situada a la muntanya de la Roca a Mont-roig del camp. Sembla que desafiï la llei de la gravetat, ja que està just al damunt de la roca vermella. De fet, gràcies a la seva posició, servia com a punt de referència pels pescadors.

amb nens al Baix Camp

➡ Troba més informació sobre les ermites AQUÍ

 

El Castell d’Escornalbou

El castell d’Escornalbou, tot i tenir un origen antic, ens transporta a una època una mica més pròxima: la de la burgesia. Eduard Toda va comprar l’antic monestir de Sant Miquel d’Escornalbou i el va transformar en el petit palau que avui dia es pot visitar. És per això que a dins es conserva tot el que ell va reformar. Encara hi existeix una petita part del monestir.

amb nens al Baix Camp

El Dip de Joan Perucho

El Baix Camp també té llegendes que formen part de la seva història i cultura. Un exemple és la història del Dip, que va escriure Joan Perucho. Aquesta llegenda ens transporta al poble de Pratdip, on viu un vampir, en Dip, que té espantats a tots els habitants de la zona. De fet, hi ha una ruta per buscar a tots els petits vampirs de Pratdip.

amb nens al Baix Camp

➡ Troba més informació sobre el Dip AQUÍ

 

Poblets amb encant del Baix Camp

Prades

Prades és un petit poble, però tot el que té de petit ho té de conegut i amb bona fama, sobretot si parlem de la seva gastronomia amb les famoses patates de Prades. Però més enllà d’això, és un poblet amb molta història i molts llocs per visitar, com la seva Plaça Major, el castell, l’església i la natura que l’envolta.

amb nens al Baix Camp

➡ Consulta tota la informació sobre Prades AQUÍ

 

Parc Astronòmic de les Muntanyes de Prades

I si una cosa és característica de Prades, és el seu cel ple d’estrelles! De fet, s’està desenvolupant el projecte del Parc Astronòmic de les Muntanyes de Prades per tal de reivindicar la qualitat del cel i convertir Prades en un lloc de referència per poder captivar-nos amb milions d’estrelles.

amb nens al Baix Camp

➡ Troba més informació sobre el Parc Astronòmic de les Muntanyes de Prades AQUÍ

 

Cambrils

Cambrils és un dels pobles costaners més famosos de tot el Baix Camp, i no és per a menys! Perquè té de tot com a destí turístic familiar. Història romana, un nucli antic preciós, i el millor de tot, les seves platges i el seu port que encara conserva el toc tradicional dels pescadors.


PUBLICITATMuseus per anar al Baix Camp amb nens

Centre Miró a Mont-roig

El Centre Miró es va crear l’any 2004 a Mont-roig per tal d’exposar totes les obres que aquest famós pintor va fer durant les seves visites al Baix Camp. Es poden veure 22 reproduccions dels seus quadres, documentals i fer un petit itinerari pels llocs que van inspirar a Miró.

amb nens al Baix Camp

 

Gaudí Centre a Reus

Antoni Gaudí va ser un gran arquitecte, conegut arreu del món, sobretot a Barcelona, però sabíeu que va néixer a Reus? Per això la seva ciutat d’origen va crear el Gaudí Centre, amb un recorregut qon veurem totes les seves obres a partir de petites miniatures, maquetes interactives o documentals.

amb nens al Baix Camp

➡  Consulta més informació sobre Gaudí Centre AQUÍ

 

Visites amb animals al Baix Camp

L’hípica Escornalbou

I si busquem un pla diferent pels nens amants dels animals, a l’hípica d’Escornalbou ofereixen rutes a cavall per passar una bona estona. I no només això! A l’hípica podem aprendre a tenir cura dels cavalls i a conèixer una mica més el seu món.

amb nens al Baix Camp

 

 

On allotjar-se al Baix Camp amb nens

Playa Montroig Camping Resort

Un lloc perfecte on allotjar-se en família és al Platja Montroig Camping Resort. Just davant de la platja, amb diverses piscines, gimnàs, i moltes opcions de lleure tant per als més petits com pels adults. Així es pot gaudir de la comarca del Baix Camp sense pressa.

amb nens al Baix Camp

➡  Consulta més informació sobre el càmping Playa Montroig AQUÍ

 

Trenets per anar al Baix Camp amb nens

El trenet de l’Hospitalet de l’Infant

A Hospitalet de l’Infant hi ha una atracció molt especial pels més petits: el seu trenet! Amb ell, viatjarem per tot el poble escoltant la seva història, visitant els seus mercats i amb vistes contínues al mar.

amb nens al Baix Camp

➡  Troba més informació sobre el trenet de l’Hospitalet de l’Infant AQUÍ

 

Parcs d’aventura al Baix Camp

Jumpland Aventura a Cambrils

Pels petits més aventurers està Jumpland Aventura a Cambrils, amb circuits de ponts, tirolines, tobogans i moltes coses més. Té diversos recorreguts classificats per durada, i a més, té una atracció molt especial: la Tirolina Mega Jump! Amb vistes al mar i que corre amb molta velocitat.

amb nens al Baix Camp

➡  Troba més informació sobre Jumpland Aventura AQUÍ


PUBLICITAT