QUÈ FER A LA TERRA ALTA AMB NENS

la Terra Alta con niños

Les millors activitats per fer a la Terra Alta amb nens

La Terra Alta és una comarca de la província de Tarragona que destaca pels seus indrets naturals i agrícoles. Una terra que encara conserva una petjada salvatge i que és una visita obligatòria per fer amb els més petits. Des de Sortir amb nens us expliquem un llistat amb algunes de les activitats per fer a la Terra Alta amb nens.

la Terra Alta amb nens

Rutes de senderisme a la Terra Alta per fer amb nens

 

La ruta de les Sénies a la Fatarella

La ruta de les Sénies és perfecta per fer en família i iniciar als més petits en el senderisme. És de baixa dificultat i d’una durada d’unes 2 hores aproximadament. El recorregut és de 2,8 km i ens permet veure antigues construccions rurals que demostren la unió entre l’agricultura i el dia a dia.

la Terra Alta amb nens

➡  Troba més informació sobre la ruta de les Sénies AQUÍ
 

Excursió a la muntanya de Santa Bàrbara

Aquesta excursió és una mica més difícil i és aconsellable  fer-la amb nens i nenes a partir de 5 anys, ja que és difícil d’accedir-hi amb cotxet. Però és perfecta per veure diferents animals. Voltors, esquirols… I unes vistes precioses. A més a més, també podem visitar el monestir de Santa Bàrbara.

la Terra Alta amb nens

➡  Consulta més informació sobre l’excursió a Santa Bàrbara AQUÍ

 

Rutes amb bici a la Terra Alta per fer amb nens

La Via Verda

I si preferim la bici, la Via Verda de la Terra Alta és una excursió meravellosa per fer amb els nens i nenes. Són gairebé uns 26 km que uneixen Arnes-Lledó amb Pinell de Brai, tot i que hi ha moltes parades per començar i fer una mica més curta aquesta ruta. Però fins i tot si volem fer-la sencera, encantarà a tota la família. Passem per túnels, aqüeductes, zones verdes, aigües termals…

la Terra Alta amb nens

➡  Consulta tota la informació sobre la Via Verda AQUÍ

 

Espais naturals amb rius a la Terra Alta

La Fontcalda

El riu Canaletes amaga molts secrets, i aquest n’és un i és fantàstic! Al seu pas pel santuari de la Fontcalda s’hi forma un petit congost que amaga unes aigües residuals perfectes per banyar-se tant a l’estiu com a l’hivern, ja que sempre té la mateixa temperatura.

la Terra Alta amb nens

➡  Consulta més informació sobre la Fontcalda AQUÍ

 

Els Estrets d’Arnes

Els Estrets és un dels llocs més visitats del parc natural dels Ports, i no és pas estrany! És un espectacle que combina natura, cingles i aigua. Tot un indret per gaudir de les bones vistes i de l’entorn.

la Terra Alta amb nens

➡  Troba tota la informació sobre els Estrets d’Arnes AQUÍ

 

Àrees naturals de pícnic a la Terra Alta

 

Àrea de la Franqueta

Aquesta àrea de pícnic es troba just al costat dels estrets i és un lloc perfecte per descansar després d’una llarga excursió. En un entorn ple de natura podem trobar taules de pícnic per gaudir d’un bon àpat. A més a més, encara es conserven estructures construïdes durant el segle XX i que travessaven el riu.

la Terra Alta amb nens

➡  Consulta tota la informació sobre l’àrea de la Franqueta AQUÍ