PEL·LÍCULES DE POR I MISTERI PER A NENS I NENES

Películas de miedo para niños

Pel·lícules de por per veure amb tota la família

Les pel·lícules de por espanten i agraden a parts iguals, sobretot pels apassionats del gènere. Però el terror no és només pels adults, també hi ha una bona dosi de por pels nens i nenes de la casa! A més, moltes pel·lícules de por transmeten valors i missatges alhora que gaudim del terror. Aquí us deixem un llistat.

pel·lícules de por per a nens

 

Los mundos de Coraline

La Coraline és una nena avorrida del seu propi món on els seus pares mai volen fer res, fins que finalment descobreix un món paral·lel on aparentment tot és perfecte amb uns personatges amb botons com a ulls. Però no tot és com sembla, i a poc a poc anirà descobrint els secrets d’aquest nou món.
 

Casper

Un clàssic que mai falla! I perfecte per veure amb els petits de la casa. Quan una nena i el seu pare decideixen mudar-se a una antiga mansió acaben coneixent en Casper, un petit fantasma que el que més desitja és tornar a la vida i ens demostra que els sentiments mai moren.


 

Pesadillas

De ben segur que heu llegit algun llibre de Pesadillas, del famós R. L. Stine, però i si aquest autor amagués un secret? I si tots els seus llibres fossin reals? En aquesta pel·lícula descobrirem al R. L. Stine i a tots els personatges dels seus llibres.


 

Monster House

Una història tètrica al voltant d’una casa encantada. I els tres protagonistes han de descobrir que hi passa quan l’home que hi viu marxa, i és que la casa pot estar viva! Com un monstre gegant que es menja totes les joguines dels nens i nenes.


 

Pesadilla antes de Navidad

Amb una música sorprenent i preciosa i un estil de dibuixos animats ben diferent, aquesta pel·lícula combina el Nadal amb la por de Halloween. I és que ens explica la història del Rei de les Carabasses, qui vol suplantar al Pare Noel i fer una versió del Nadal ben diferent a la que coneixem.


 

Hotel Transilvania

El malvat Dràcula no ho és tant, només és el propietari d’un gran hotel a Transsilvània i el seu objectiu és protegir la seva filla dels malvats humans. Però tot canvia quan un home arriba a l’hotel i acaba sorgint una amistat entre ell i la seva filla.


 

Frankenweenie

Un nen trist per la mort del seu gos fa una prova per intentar que torni, i ho aconsegueix! I tot i que és una mica diferent del que pensava l’estima igual que sempre. Però no és l’únic que decideix ressuscitar algú, i quan la gent del poble s’assabenta es genera el pànic.


 

El pequeño vampiro

Un altre clàssic del cinema de terror! Un nen coneix dos germans que es converteixen en els seus dos millors amics, però no són germans normals i corrents, són vampirs! I ha d’ajudar-los contra els qui volen acabar amb ells.


 

La familia Addams

Una família normal i corrent si el normal és el món tètric en el qual viuen, perquè els Addams només es diferencien d’una família com la teva o la meva perquè tenen una mà tallada com a mascota i on el seu majordom és el monstre de Frankenstein.


 

La novia cadáver

En Víctor és el protagonista de la història, on sense voler-ho ni buscar-ho acaba casant-se amb la núvia cadàver. I tot i que al principi les coses no surten com vol, tot va canviant i acaba descobrint el secret que hi ha darrere la seva nova muller.

➡  Mira algunes pel·lícules infantils amb missatge AQUÍ