LA GARFIELD EXPERIENCE ARRIBA A SPLAU

Splau dona la benvinguda a un món de diversió amb Garfield i els seus amics.

  • Del 29 d’abril al 3 de maig, de 17 a 21 h, exceptuant el dia 1 de maig, que l’activitat no es durà a terme.
  • Dissabte 4 de maig, d’11 a 14 h i de 15 h a 21 h.
  • Per a infants de 3 a 12 anys
  • Ubicació: Planta 1a
  • Gratuït. No cal inscriure’s prèviament. Només cal ser membre de l’Splau Club.

Fins al 4 de maig, us podreu emportar records a casa de l’experiència amb Garfield i podreu participar en un sorteig per guanyar un viatge als estudis de Sony Pictures a Los Angeles.

Splau i Kinépolis Barcelona Splau celebren l’estrena de la nova pel·lícula de Garfield amb una experiència per als petits de la casa!

Si us encanta aquest estimat felí, us divertireu amb una gran varietat de jocs per ajudar el famós gat casolà que odia els dilluns i adora la lasanya.

Més informació sobre la Garfield Experience!

Podreu veure la nova pel·lícula a partir de l’1 de maig als cinemes Kinépolis Barcelona Splau.

 

Les activitats amb en Garfield:

 

Somriu i diverteix-te al Photocall amb Garfield!

El photocall serà el punt de partida d’aquesta emocionant experiència. Us podreu fer una divertida foto al costat de Garfield i, mentre espereu el vostre torn, visionareu el tràiler de la pel·lícula.

Garfield Experience

 

Més lasanya per a Garfield!

Tindreu una missió crucial per ajudar Garfield a recuperar la seva energia i força per enfrontar els seus desafiaments. En aquest joc, llançareu lasanyes a la boca oberta de Garfield. Amb tres recipients plens de lasanyes, tindreu cinc oportunitats per alimentar aquest famolenc felí mentre un comptador registra el total de lasanyes consumides. Llançeu totes les lasanyes que pugueu en el menor temps possible!

 

Uneix-te a Garfield i els seus amics en una missió èpica!

Ajudareu Garfield a reunir els seus amics per fer front a una missió plena d’obstacles i desafiaments. En aquesta aventura col·laborativa, cada membre del grup haurà de col·laborar per localitzar els amics que els acompanyaran a la missió, evitant als malvats personatges que intentaran sabotejar el seu èxit. Amb la pressió del temps i només tres oportunitats per persona per escollir, cada elecció compta en aquesta emocionant experiència!

Garfield Experience

 

Descobreix la missió final de Garfield a la lleteria

Acompanyareu Garfield a la seva missió final a la lleteria, on us enfrontareu a una sèrie de sorpreses ocultes a les lleteres. Litres de llet o una sorpresa inesperada?

 

La Garfield Experience ofereix l’oportunitat de guanyar magnífics regals de la pel·lícula i participar en un sorteig d’un viatge als estudis de Sony Pictures a Los Angeles per quatre persones.

Garfield Experience

Els visitants podran gaudir d’aquesta experiència del 29 d’abril al 3 de maig, de 17 a 21 h, exceptuant el dia 1 de maig, que l’activitat no es durà a terme. A més, el dissabte 4 de maig estarà disponible d’11 a 14 h i de 15 h a 21 h.

Més informació sobre la Garfield Experience!

 MÉS INFORMACIÓ

data inici
29-04-2024
data fi
03-05-2024

lloc

Centre Comercial Splau
Avda. del Baix Llobregat - s/n 08940 - Cornellà de Llobregat

Comarca:

Baix Llobregat
Telèfon:
93 471 90 80
Web:
https://cutt.ly/8w7NUdps

Més informació

   

Escrito por: Claudia

Periodista especialista en oci infantil i familiar amb més de 30 anys d'experiència en mitjans.