LES MILLORS RECEPTES D’ARRÒS PER FER AMB NENS

recetas de arroz

Totes les receptes d’arròs pels nens

L’arròs és un dels ingredients bàsics de la nostra cuina i que a més a més ens va molt bé per fer plats tant tradicionals com una mica més diferents. A més a més, és un element molt sa i que s’ha d’incloure en qualsevol mena d’alimentació. Però sobretot, un dels seus avantatges principals, és que agrada molt als petits de la casa! I això sempre és de gran ajuda. Us donem les millors receptes d’arròs pels nens.

receptes d'arròs

Arròs caldós amb verdures

L’arròs caldós amb verdures va molt bé per l’hivern. Un plat ben calentet, nutritiu i amb un gust boníssim. Només cal que el fem amb una base de tomàquet i pebrot vermell per després afegir-hi carxofes, garrofons i xampinyons. Afegim més aigua o brou de verdures perquè quedi ben caldós, i ja ho tenim!

➡  Mira la recepta de l’arròs amb verdures AQUÍ

 

Arròs tres delícies

També tenim una altra versió una mica més innovadora de l’arròs, el de tres delícies! Aquest plat xinès ja s’ha integrat com a un més de la nostra gastronomia. I és ben fàcil de fer, perquè només hem de fer arròs blanc i afegir-hi pèsols, ou, pernil i pastanaga. Perfecte per menjar fred a l’estiu com una mica més calent a l’hivern.

receptes d'arròs

➡  Consulta tota la recepta de l’arròs tres delícies AQUÍ

 

Arròs amb gambes i sípia

O podem tastar una altra versió de l’arròs, aquest cop amb gambes i sípia, una recepta perfecta per fer a un dinar més formal. La seva elaboració és molt semblant a l’arròs caldós, sols que en aquest cas no hi afegim tanta aigua i substituïm els ingredients per gambes, sípia i una mica de pebrot verd per donar-li un gust ben bo.

➡  Consulta la recepta de l’arròs amb sípia AQUÍ

 

Arròs negre

Arròs negre? I tant! Boníssim i perfecte per causar una bona impressió. De fet, només l’hem de fer com si es tractés d’un arròs normal però afegint la tinta del calamar per tal que agafi aquest color. Amb all-i-oli encara queda molt més bo.

receptes d'arròs

➡  Mira tota la recepta de l’arròs negre AQUÍ

 

Paella casolana de peix

I com oblidar-nos de la paella, una altra recepta bàsica de la gastronomia. Per fer la paella cal fer-la en el seu recipient, que rep el mateix nom, és clar, i encara queda molt més bona si es fa a la llenya. A la paella casolana de peix no ens hem de deixar el suquet, l’element imprescindible perquè tingui l’autèntic gust d’una bona paella.

receptes d'arròs

➡  Consulta com fer la paella casolana AQUÍ

 

I per les postres… Arròs amb llet

I arribem a les postres, perquè l’arròs permet tantes receptes que fins i tot hi podem fer postres! Per l’arròs amb llet hem de tenir molt en compte que l’element principal és també la llet, i cal ficar-la a bullir amb pell de llimona i canyella. S’afegeix l’arròs, es deixa fer, i no té cap més secret.

receptes d'arròs

➡  Consulta com fer l’arròs amb llet AQUÍMÉS INFORMACIÓ

data inici
30-11--0001