AMB NENS A LES GARRIGUES, LES MILLORS ACTIVITATS

les Garrigues con niños

Consulta tot el que fer a les Garrigues amb nens!

Les Garrigues és una comarca que forma part de la província de Lleida i destaca per la seva història i la seva gastronomia. Elements com l’oli són imprescindibles i és un dels motius pels quals anar-hi. Però no tot és això! També hi ha elements culturals com les restes arqueològiques d’un poblat iber. Des de Sortir amb nens us diem tot el que fer a les Garrigues amb nens.

les Garrigues amb nens

 

Amb nens a les Garrigues: Rutes i excursions

La Ruta del Canal

Al nord de la comarca es troba aquest indret regat per l’aigua que prové del canal d’Urgell. Per aquesta zona s’hi pot fer una ruta circular de 18 km apta per adults i també per nens petits, fins i tot s’hi pot accedir i fer en bici! Pel camí es descobreix la natura i l’entorn de la ruta i les meravelloses vistes que l’envolten.

les Garrigues amb nens

➡ Consulta tota la informació sobre la Ruta del Canal AQUÍ 

La gastronomia de les Garrigues amb nens

El Museu de l’Oli a la Granadella

L’oli de la comarca de les Garrigues és un emblema de la zona i és coneguda a tot arreu, per això a La Granadella s’hi troba el Museu de l’Oli de Catalunya. Les seves instal·lacions són increïbles tant per la gastronomia com per la història, ja que es conserva el molí de referència que ha funcionat des del segle XX.

les Garrigues amb nens

➡ Troba tota la informació sobre el Museu de l’Oli AQUÍ

 

Castells per visitar a les Garrigues amb nens

El Castell de la Floresta

Visitar aquest castell és una experiència històrica tant pels petits com pels grans, perquè tot i que a simple vista no sembla un castell com a tal, reuneix elements gòtics, renaixentistes i romànics. Va ser la residència de diverses famílies nobles com els ducs de Cardona, els comtes de Pallars i els ducs de Medinaceli, i el seu objectiu principal era ser zona d’esbarjo i de caça. La visita al castell té la possibilitat de comptar amb guia.

les Garrigues amb nens

➡ Consulta tota la informació sobre el Castell de la Floresta AQUÍ

 

La història de les Garrigues amb nens

Vilars d’Arbeca

Vilars d’Arbeca són les antigues ruïnes d’un poblat iber, i és un dels millors conservats de tota la península. Va ser descobert l’any 1975 i el que va sorprendre va ser el fet de ser un dels pocs situats a un lloc planer. Tot i això, té l’estructura i les parts bàsiques d’altres poblats com les muralles defensives, torres i barreres de pedra.

les Garrigues amb nens

➡ Troba tota la informació sobre Vilars d’Arbeca AQUÍ