MALETES PER A INFANTS

Les millors maletes de viatge per nens i nenes

Ja ha arribat l’estiu, els nens/es han acabat les classes i és època de viatjar. Perquè els més petits de la casa es puguin emportar les coses de viatge, necessiten una maleta ben original. Si els vostres fills i filles encara no en tenen una o han de renovar-la, us portem la solució. Des de Sortir amb nens us proposem una guia amb les maletes per a infants més divertides per sortir de viatge.

Maletes per a infants

 

Maleta de moto per a infants 🏍️

Aquesta maleta en forma de moto és la combinació perfecta entre maleta i joguina. Està preparada perquè els nens i nenes s’hi muntin com si fos una moto normal i mitjançant la cremallera s’obre per guardar-hi tot el necessari. Compta amb un gran espai per guardar la roba i joguines dels vostres fills/es. Podeu estar segurs que farà de cada viatge una experiència inoblidable i divertida!

Maletes per a infants

  

Maleta per a infants de gatet 🐱

I què us sembla aquesta maleta en forma de gatet? Amb les orelles que sobresurten i els bigotis pintats és una de les maletes més divertides que hem trobat. Consta d’una corretja que permet als pares/mares estirar-la mentre els més petits/es  hi munten. Té la mida ideal per portar en cabina en la majoria de les aerolínies.

Maletes per a infants

 

Maleta d’elefant per a nens i nenes 🐘

Aquesta maleta té un disseny molt agradable d’un elefant de color verd. Té molta capacitat per guardar-hi tot el que necessiteu. Amb la corretja amb què ve inclosa podreu mantenir entretinguts als infants durant les llargues esperes a l’aeroport o durant el trajecte.

Maletes per a infants

 

Maleta de dinosaures 🦖

I per aquells fanàtics/ques dels dinosaures hi ha la maleta ideal. Amb aquest disseny ple de dinosaures es converteix en una de les maletes per a infants més cridaneres. Consta d’un interior molt ben organitzat perquè pugueu portar-ho tot ordenat. Al darrere té un apartat per escriure el nom dels vostres fills i filles en cas de pèrdua. A més a més, és resistent a l’aigua, així que no us haureu de preocupar de la pluja!

Maletes per a infants

Maleta de Cars 🚗

Aquesta maleta transmetrà als més petits/es l’alegria i el bon humor d’un dels seus personatges preferits de Disney: en Rayo McQueen. Es pot portar de tres maneres diferents: tirant tipus trolley, a l’espatlla amb la bandolera ajustable amb mosquetons o muntant-s’hi a sobre. Segur que els encantarà!

 

Maletes per a infants

Maleta de la Patrulla Canina 🐶

Per als fanàtics/ques de la Patrulla Canina hem trobat la maleta ideal. Es tracta d’aquesta maleta de color blau amb el divertit disseny dels protagonistes de la sèrie. Quant a l’interior, consta de dues gomes elàstiques a banda i banda per mantenir l’equipatge organitzat. A més a més té un tancament de combinació lateral per augmentar la seguretat i que no perdeu res.

Maletes per a infants

Maleta de tigre 🐯

I què en penseu d’aquesta maleta de tigre? Permet als nens i nenes muntar-hi al damunt i així puguin gaudir més als viatges! A banda del disseny tan original que té, és molt lleugera i resistent, el que la fa l’acompanyant perfecta per portar-la a tot arreu a viure mil aventures.

Maletes per a infants

Maleta de Los Vengadores 🌟

Si el què els agrada als vostres fills i filles són Los Vengadores, també podeu aconseguir la maleta. Aquesta és de color blau amb el dibuix dels protagonistes de les pel·lícules: Hulk, Thor, Capità Amèrica i Iron Man.

Maletes per a infants

 

 

Maleta de dinosaure per a nens i nenes 🦕

Aquesta maleta de dinosaure té la mida adequada per portar en cabina als avions i destaca la comoditat de portar-la com si fos una motxilla de rodes. Té un disseny molt original i agradable que segur que agradarà molt als més petits/es de la casa.

Es convertirà la maleta ideal per a festes de pijames, caps de setmana, vacances a l’estranger…

Maletes per a infants

 

Maleta infantil de policia 🚨

Aquesta maleta en forma de cotxe de policia és una gran opció perquè els nens i nenes puguin guardar tota la roba i les joguines que necessiten, a la vegada que muntar-s’hi a sobre com si es tractés d’un cotxet de joguina. Es pot portar de diverses maneres segons el que prefereixi cadascú. Té una corretja mitjançant la qual podreu estirar la maleta amb els vostres fills/es muntats a sobre i així fer-los passar una estona ben divertida!

Maletes per a infants