CENTRE BTT, A LA PLANA DE VIC, A OSONA

centre btt plana de vic

Centre BTT plana de Vic. Sortim en bicicleta!

Les rutes del centre BTT Plana de Vic transcorren per la plana i vinculen Vic, Manlleu i el territori de Portes del Montseny. Aquest centre enllaça amb dos més, el centre BTT Vall de Sau Collsacabra i el del Lluçanès, i crea una gran xarxa de rutes per Osona.


PUBLICITATEl centre BTT Plana de Vic compta amb una sèrie de circuits de BTT (bicicleta tot terreny o moutain bike) que transcorren enmig de la natura i tenen un interès tecnic-esportiu o turístic. És un espai reconegut i homologat per la Xarxa de Centres BTT Catalunya

Està destinat a tots els practicants i amants de la BTT, de qualsevol nivell, debutants o experts.

Les rutes tenen diferents nivells de dificultat: segons els quilòmetres, el desnivell o l’amplada del camí. Per tant, les rutes verdes i blaves són les més fàcils i les vermelles i negres les més difícils.

Centre BTT a la plana de Vic

Circuits

El Centre de BTT Plana de Vic disposa d’11 rutes amb una variant i aproximadament uns 256 quilòmetres tenint en compte que algunes de les rutes comparteixen trams. Cada una de les rutes està degudament senyalitzada segons la normativa del Centre BTT. La tipologia de les rutes són: 2 rutes verdes, 5 rutes blaves, 3 rutes vermelles i 2 rutes negra.

Punt d’Acollida

El punt d’acollida està ubicat a l’Alberg Canonge Collell de Vic. Així doncs, aquest punt s’instal·la a una infraestructura ja existent que ofereix tots els serveis necessaris i que està oberta gairebé 365 dies l’any.

Aquest punt disposa d’un parc de 10 bicicletes tot terreny per llogar als usuaris del centre. Els models d’aquestes bicicletes són diferents per tal de poder cobrir les necessitats dels clients: bicicletes per a gent experta, per inexperts, per a nens…, així com el mateix nombre de cascs homologats i un “kit” mínim de recanvis per a cada bicicleta.

En el punt també es disposa d’altres serveis necessaris pel funcionament del centre com un punt de rentat de bicicletes, el qual esta equipat amb una estructura per sostenir la bicicleta i una mànega d’aigua a pressió. A més, disposa d’un aparcament de bicicletes i un pels vehicles de motor.

A les instal·lacions del punt hi ha vestuaris equipats amb dutxes i lavabos. També ofereix serveis complementaris com un taller de reparació de bicicletes i màquines de vending. Al punt també es facilitarà informació tant de les rutes del centre com de tots els recursos turístics de la zona.

MÉS INFORMACIÓ

Centre BTT a la plana de Vic amb nens

Alberg Canonge CollellAv. Olímpia, 40500 Vic

Comarca:

Osona
Latitud i Longitud:
41.9335010, 2.239513
Telèfon:
938894938
E-mail:
alberg.vic@gencat.cat
Web:
http://www.osonaturisme.cat/?#

Escrito por: Claudia

Periodista especialista en oci infantil i familiar amb més de 30 anys d'experiència en mitjans.