PEL·LÍCULES INFANTILS AMB MISSATGE

Pel·lícules de dibuixos amb missatges per veure amb nens i nenes

Veure una pel·lícula és un bon passatemps per gaudir en família, sobretot si ens ensenyen missatges preciosos com els sentiments, l’amor per la família, pels amics… I si parlem de nens i nenes petits, sempre va bé mirar pel·lícules de dibuixos animats, ja que hi ficaran els 5 sentits en veure-les. Per això, des de Sortir amb nens hem preparat una llista amb diverses pel·lícules de dibuixos amb missatges per a tota la família.


 

Pel·lícules sobre els sentiments

Inside Out

Aquesta pel·lícula és un dels millors exemples de com funcionen els nostres pensaments i sentiments. Podrem descobrir com ens sentim i per què. A més a més, té un missatge apte tant per nens com pels adults, i és que no hi ha felicitat sense tristesa, i aquesta a vegades és necessària i hem de deixar-la sortir. Ens ho explicaran 5 sentiments que van alternant-se al petit cos d’una nena.

 ➡  Comprar la peli de Inside out
Monstruos S.A.

Qui no l’ha vist? És obligatori! Una joia de Pixar que s’ha de visionar. La història dels monstres ens ensenya un món on els dolents i els que fem por som nosaltres, els humans. I com hi lluiten? Espantant-nos primer! Però aviat descobriran que monstres i humans no som gaire diferents. Aquesta pel·lícula ens ensenya a entendre i respectar els altres, i les coses no sempre són com semblen.

 ➡  Comprar la peli de Monstruos S.A.

 

Shrek

I parlant de respectar als que són diferents, Shrek ve a ensenyar-nos aquesta lliçó juntament amb una altra; acceptar-nos a nosaltres mateixos i a ser perfectes dins la nostra imperfecció. Una història d’amor atípica però molt bonica entre un ogre i una princesa.

 ➡  Comprar la peli de Shrek

 

La mecànica del cor

La pel·lícula del famós llibre La mecànica del cor ens el robarà a nosaltres. Explica la història d’un noi que, en comptes de cor,  té un rellotge amb el qual ha d’anar amb molt de compte per la seva fragilitat. Però l’amor arriba i decideix arriscar-se i lluitar.

 ➡  Comprar la peli “La mecànica del cor”

 

Pel·lícules sobre la família

Los Croods

Una història d’aventures i que també ens mostra la importància de la família. Els Croods veuen com tot el seu món va canviant, però alhora han de mantenir-se més units que mai per superar tots els obstacles del nou camí que comença.

 ➡  Comprar la peli de Los Croods

 

Coco

Coco ens parla d’un nen apassionat per la música que, sense buscar-ho, acaba descobrint el passat de la seva família. Una història preciosa que també ens ensenya l’amor per la nostra família i pels nostres avis, i on més d’un, i potser tots, acabarem amb una llagrimeta.

 ➡  Compra la peli de Coco

 

Lilo i Stitch

Tot un clàssic de Disney, que mai passa de moda! Un alienígena molt perillós arriba a la terra, però és adoptat per la Lilo, que acaba acceptant l’Stitch tal com és. I ens mostra que totes les famílies, per molt desiguals que semblin, són famílies sempre que hi hagi amor.

 ➡  Comprar la peli de Lilo i Stich

 

Pel·lícules sobre l’amor pels animals

Ferdinand

Ferdinand és un toro diferent, criat per humans i que accepta i protegeix la vida de qualsevol ésser humà. Però un dia tot canvia quan l’agafen com a toro per a una correguda. És una pel·lícula crítica amb la tauromàquia que ens ensenya que tot ésser té dret a viure i ens fica a la pell del toro.

 

101 Dálmatas

Un altre clàssic de Disney que sempre es pot veure tants cops com vulguem. En Pongo i la Perla tenen gossets, però són segrestats per Cruella De Vil. Al llarg de tota la història veurem el rescat dels petits amb moltes aventures pel camí.

 ➡  Comprar la peli de 101 dálmatas

 

Pel·lícules de dones poderoses

Brave

Quan et diuen que t’has de casar però no ho vols fer, què fas? La Mérida ho té clar, no ho fa! Però les coses no surten com vol quan descobreix una maledicció sobre la seva mare. Al llarg de la història veiem com la Mérida no renuncia mai al que ella vol fer a la seva vida, sense deixar d’estimar la seva família.

 ➡  Comprar la peli de Brave

 

Mulán

Mulán ens parla d’una noia que decideix anar a la guerra per evitar que hi vagi el seu pare. Però com les dones no hi podien anar, hi va vestida d’home, i acaba triomfant! Aquesta pel·lícula acaba amb estereotips falsos que parlen sobre la feblessa de la dona, un bon missatge per ensenyar als nens i nenes.

 ➡  Comprar la peli de Mulan

 

Pel·lícules sobre l’amistat

Ice Age

Una bona pel·lícula sobre l’amistat és Ice Age, que ens parla de tres animals de l’època prehistòrica que han de viure un munt d’aventures posant a prova la seva amistat. A banda d’ensenyar-nos la importància de l’amistat, també va bé per aprendre una mica d’història i de canvis terrestres.

 ➡  Comprar la peli de Ice Age

 

El gigante de hierro

Un gegant arriba des de l’espai i un nen és l’encarregat de cuidar-lo després de trobar-lo al bosc. Però tot es complica quan la resta de gent el veu com a un ésser perillós i intenten acabar amb ell. Qui és realment l’ésser perillós? Una història d’amistat que ens fa replantejar perquè els humans intentem acabar amb les coses sense entendre-les abans.

 ➡  Comprar la peli de El gigante de hierro