ELS MILLORS ALTAVEUS INFANTILS

Els millors altaveus infantils

La música és vida. La música pot enriquir les tardes de jocs dels petits i petites de la família. Per poder gaudir d’ella tant a casa com allà on vagin, proposem els millors i més divertits altaveus infantils.
A més a més, els altaveus també poden fer-se servir per escoltar els àudio llibres preferits dels vostres fills i filles.
Tot són avantatges!

 

Altaveus Planet Buddies

Aquesta marca, guanyadora de diversos premis, atorgats per pares i mares d’arreu del món, ens suggereix altaveus i auriculars pensats especialment per a nens i nenes. No només han creat un disseny atractiu pels seus productes, sinó que s’han especialitzat en l’audició per als menors. També col·laboren en la protecció del medi ambient.

 

altaveus infantils

 

 Altaveus Jamoji

Aquests divertits altaveus tenen la forma de diferents emoticones. Destaquen per la seva autonomia de fins a 6 hores i també pel fet que s’il·luminen al ritme de la música.

.

altaveus infantils 

Altaveus MiFa

Malgrat que el seu disseny no es pot considerar infantil, sinó més aviat juvenil, són sense cap dubte els guanyadors en la categoria d’autonomia. Permeten escoltar música durant 15 hores i també es poden mullar. Perfectes pels dies de platja o piscina!

altaveus infantils

 

Energy Fabric Box

Com els anteriors, aquests altaveus de la marca Energy System, presenten un disseny juvenil en diversos colors. Destaquen pel seu preu econòmic.

altaveus infantils

 

Altaveus ballarins MOB

Sí, heu llegit bé, es tracta d’una sèrie d’altaveus amb forma d’animals que ballen al ritme de la música. Gossos, unicorns, guineus, gats, zebres… La marca MOB ha creat tot un zoo d’altaveus ballarins.

altaveus infantils

 

Altaveus Mr. Wonderfull per a la dutxa

A vegades, fer que els petits i petites de la casa es dutxiin pot ser complicat. Amb aquest altaveu podem convertir aquesta experiència en tota una aventura. Al final el problema serà fer que surtin de sota l’aigua!

altaveus infantils

 

Llum de nit amb altaveu BigBen

Llum de nit i altaveu al mateix temps. És un altaveu perfecte per a aquells nens i nenes que tenen por a la foscor. amb la llum de nit, els petits i petites poden escoltar un llibre abans d’anar a dormir gràcies al seu altaveu incorporat. Hi ha diferents formes i cadascuna pot il·luminar-se de diversos colors.

altaveus infantils

 

Altaveus IDance Cuty

Com la majoria dels altaveus anteriors, també es poden escollir diferents formes i colors. L’avantatge principal és que es pot connectar més d’un aparell a la vegada des del mateix dispositiu mòbil.

altaveus infantils

 

Altaveus LexiBook

Aquí arriben els preferits dels més petits i petites! Resistents, i decorats amb personatges de les pel·lícules més conegudes, segur que encanten a tota la família!

➡️ Pots comprar el LexiBook de Frozen o Spiderman AQUÍ.

➡️ Pots comprar el LexiBook de Harry Potter AQUÍ.

altaveus infantils

 

Altaveus LogiLink

Aquests petits xampinyons que semblen sortits del mateix Mario Bros, poden enganxar-se a qualsevol superfície gràcies a la seva ventosa. Són tan petits que es poden col·locar fins al telèfon mòbil.

altaveus infantils

 

Altaveus ThumbsUp

Aquest són dels altaveus més petits i portàtils, ja que caben al palmell de la mà. Hi ha diversos dissenys disponibles, tots ells molt divertits.

➡️ Pots comprar l’unicorn AQUÍ.

➡️ Pots comprar l’hamburgesa AQUÍ.

➡️ Pots comprar l’Stormtrooper de la Guerra de les Galàxies AQUÍ.

➡️ Pots comprar l’alpaca AQUÍ.

➡️ Pots comprar la pinya AQUÍ.

➡️ Pots comprar el peresós AQUÍ.