EXPERIÈNCIA BORGES PER A FAMÍLIES A MAS D’EN COLOM, TÀRREGA

Visita experiència Borges

Mas de Colom és un centre experiencial que projecta els valors del Grup Borges amb recursos audiovisuals immersius i emocionals, que connecten amb la història local i valoren la singularitat de l’equipament patrimonial, que també es concep com un espai educatiu divulgatiu i didàctic, sobre la conservació de la biodiversitat i l’alimentació basada en estils de vida saludables.

Tot això envoltat d’un entorn agrari amb una extensió de prop de 70 hectàrees que esdevenen una mostra dels principals productes que comercialitza el Grup, ametllers, pistatxers, oliveres, i noguers.

 

 

 

Un mos en família

 • 30 de setembre de 2023 a les 11 hores
 • Les entrades es posen a la venta 1 mes i mig abans de l’activitat.

Preparem un esmorzar saludable i de proximitat en família.

Gaudeix d’un esmorzar saludable i sostenible pel medi ambient amb la teva família. En aquesta activitat utilitzarem els nostres coneixements nutricionals per elaborar un esmorzar ric en vitamines, minerals i fibra.

Un mos en família, és una experiència culinària destinada a les famílies que vulguin descobrir de forma divertida i dinàmica diferents plats saludables. Reserva i assaboreix aquests exquisits esmorzars saludables, mentre gaudeixes de les vistes del Monestir de Mas de Colom.

Observacions: recomanem comunicar de qualsevol al·lèrgia alimentària que es pugui tenir per evitar els ingredients que el continguin. Per exemple: l’ou o els fruits secs.

Durada: 1 h i 30 minuts.

Preu: 3 €. Els menors de 12 anys no paguen.

 

Visita Mas Colom en família!

 • De dilluns a dijous, de 10 a 14 hores i de 15 a 17 hores
 • Divendres i caps de setmana i dies festius, de 10 a 18 hores
 • Gratuït. S’ha de fer la reserva de l’activitat AQUÍ

Es tracta d’un centre de marca experiencial, divulgatiu i didàctic ubicat a Tàrrega a la finca de Mas de Colom, un espai amb història i singularitat on podrem aprendre i gaudir de la natura i dels seus fruits.

Mas de Colom és un espai-experiència. Una antiga masia que recull les essències d’una marca que conserva els valors de la terra i els projecta arreu del món. I ho fa amb recursos immersius emocionals i didàctics per tal de connectar-nos amb el territori i els seus fruits.

A l’antic celler de la masia, al soterrani, una projecció sobre volta de pedra ens mostra la història més memorable de Mas de Colom fins a la seva transformació actual.

El recorregut comença en un espai immersiu. Una multiprojecció que ens envolta i ens mostra com la terra i el pas de les estacions aporten els millors fruits al territori. Fidels a la terra, Borges aporta amb els seus productes l’autenticitat i el gust dels productes de sempre.

Un recorregut per la matèria primera on trobem l’oli d’oliva, les llavors comestibles, la fruita seca o el vinagre de Mòdena.

La visita també explica, l’esperit innovador de Borges on busca nous productes saludables al servei del consumidor i millorar constantment la producció sostenible i la introducció de nous cultius.

I no només a casa nostra podem trobar productes Borges, també és una empresa global referent en productes d’alimentació saludable, que opera com a ambaixadora de la dieta mediterrània.

L’experiència finalitza amb un tast d’oli d’oliva i de fruits secs.

> Cal reservar la visita AQUÍ

Per complementar la visita, podreu gaudir d’un dinar en un dels restaurants de la zona que ofereixen el menú especial Mas de Colom i que integra productes propis de Borges.

  

Visita per descobrir els valors d’una marca i la història de l’entorn.

 • De dilluns a dijous de 10 a 17  hores, i divendres, caps de setmana, i festius de 10 a 18 hores
 • Visita no recomanada per a infants molt petits

Mas de Colom és un espai-experiència.

Experiència Borges

Una antiga masia que recull les essències d’una marca que conserva els valors de la terra i els projecta arreu del món. I ho fa amb recursos immersius emocionals i didàctics per tal de connectar el públic amb el territori i els seus fruits.

L’experiència finalitza amb un tast d’oli d’oliva i de fruits secs.

 
No perdis el nord

 •  Dies 21 d’octubre i 18 de novembre de 2023 a les 11 hores
 • Les entrades es posen a la venta 1 mes i mig abans de l’activitat.

Aprenem a orientar-nos mentre juguem!

Coneixeu els petits indrets de Mas de Colom? Aquesta activitat és ideal per descobrir tots els seus entorns amb família.

Experiència Borges

A través d’una gimcana d’orientació i amb l’ajuda d’un mapa i una brúixola, aprendreu els petits secrets de la flora i la fauna que habita a la finca de Mas de Colom. A més, per tornar-nos tots uns experts de l’orientació, construirem la nostra pròpia brúixola que ens ajudarà a no perdre mai el Nord! T’apuntes a l’aventura?

Observacions: La gimcana d’orientació es realitza per la finca de Mas de Colom, recomanem portar sabates còmodes.

Durada: 1 h i 30 minuts.

 

 

Amb el cap ple de pardals

 • Dies a concretar
 • Les entrades es posen a la venta 1 mes i mig abans de l’activitat.

Coneixem els ocells que ens envolten.

Què passaria en un món sense pardals? Tots els éssers vius de la nostra natura tenen un paper molt important pel medi ambient i per nosaltres, és per aquest motiu que els hem de valorar i tenir-ne cura.

Experiència Borges

Durant aquesta activitat descobriràs amb tota la família la biodiversitat d’aus presents a Mas de Colom. T’has preguntat mai com són o quin cant tenen? Vine i escolta els seus cants, observa els seus vols i aprèn els trets característics dels ocells que ens envolten a la finca. Seràs tot un expert dels ocells!

Observacions: durant l’activitat farem una passejada, recomanem portar sabates còmodes.

Durada: 1 h i 30 minuts.

 

 

“Viu l’experiència de pagès entre oliveres”

 • Dies a concretar
 • A les 10, 12 i 16 hores
 • Activitat familiar amb infants a partir de 5 anys

Converteix-te en pagès per un dia a Mas de Colom – Casa Borges

Enguany hem fet la primera collita d’olives a Mas de Colom i ho volem compartir amb les famílies!

Veniu a descobrir la vida de pagès entre oliveres, podreu experimentar la collita d’olives de forma tradicional, conèixer les claus del procés d’elaboració i qualitat de l’oli amb un guia i  finalment, fer un mos de pa amb xocolata i oli verge extra de la primera producció de la finca!

Cal fer reserva prèvia a masdecolom.com 

 

 

Diada de la floració: Descobrim el vol de les abelles

 • Dies a concretar (activitat que es fa a l’inici de la primavera)
 • Per a infants a partir de 5 anys.

Coneixem la pol·linització dels ametllers amb l’ajuda de les abelles

Amb l’arribada de la primavera els ametllers ens reben amb unes flors ben vistoses. És important que les abelles s’encarreguin de pol·linitzar aquestes flors, ja que així obtindrem el nostre fruit preferit, l’ametlla!

Però, sabeu com es fa tot això? El dia de la floració dels ametllers us explicarem amb detall com es pol·linitzen aquests arbres, podreu tastar els seus fruits i construir un refugi per abelles, d’aquesta manera ajudem la recuperació d’aquests insectes tan beneficiosos per l’agricultura i el nostre entorn.

MÉS INFORMACIÓ

data inici
30-09-2023
data fi
30-11--0001

lloc

Mas d'en Colom - Casa Borges
Carrer del Mas d'en Colom, 143 - 25300 Tàrrega (Lleida)

Comarca:

Urgell
Telèfon:
660 134 075
Web:
https://masdecolom.com/

Més informació

Escrito por: Claudia

Periodista especialista en oci infantil i familiar amb més de 30 anys d'experiència en mitjans.