JOCS DE TAULA EDUCATIUS EN FAMÍLIA

Els millors jocs de taula educatius per aprendre en família

Els jocs de taula són una bona excusa per continuar ensenyant als nens i nenes qüestions com les matemàtiques, la llengua o fins i tot d’altres com el reciclatge. I sí, es pot aprendre amb diversió! Us recomanem uns quants jocs de taula educatius per jugar a casa i en família.


 

El joc de la compra

Sumar, restar o relacionar objectes també té molt a veure amb comprar, i els nens han d’aprendre de pressa. I quina millor manera de fer-ho que amb un joc ideat par a això mateix. Amb aquest joc de taula els nens i nenes hauran d’escollir els aliments que hi ha a la llista i saber donar bé els diners. 

L’inventor d’objectes

Aquest joc educa als més petits de la casa en la matèria del reciclatge. De fet, té 3 objectius: reduir, reciclar i reutilitzar. Es poden construir diferents objectes i també mostra els diferents camins per tal de no contaminar el medi ambient.

jocs de taula educatius

➡  Troba tota la informació sobre L’inventor d’objectes AQUÍ

 

Capbussa’t

El mètode és fàcil, i l’aprenentatge és molt valuós. El tauler és una piscina, i els nens i nenes han de ser ràpids per trobar les mesures i objectes que serveixen per assegurar la seguretat a l’aigua. A més a més, hi ha 5 cartes especials per guanyar més punts! Les trobareu?

jocs de taula educatius

➡  Consulta com jugar al Carbussa’t AQUÍ

 

Set

Aquest és un joc on la percepció visual i la rapidesa han d’anar en conjunt. Hi ha un munt de fitxes, i n’hi ha un set de 3 cartes que comparteixen 3 semblances i tenen des d’una fins a 4 diferències. Els jugadors hem de ser ràpids i endevinar aquests patrons per tal de reunir molts sets de cartes, i abans que els altres.

jocs de taula educatius

➡  Mira com jugar al Set AQUÍ

 

Jugando Aprendo – Activitats Infantils

Jocs educatius pels nadons i nens i nenes més petits. Sumes, restes, dibuixos, relacionar… És com tenir una escola dins una petita caixa! I, a més a més, les il·lustracions ho faran tot més divertit.

 

L’abecedari

I pels nens i nenes més menuts de la casa, l’abecedari! I amb Peppa Pig, a més. Qui s’anomena amb una A inicial? Quina paraula conté una B? Aprenem amb el joc!

 

Aprenem a sumar i restar

Un joc matemàtic pels nens i nenes que estan començant amb les sumes i les restes. Aquest joc en concret està conformat per preciosos dibuixos dividits per peces, que faran que les sumes i les restes siguin més fàcils.

jocs de taula educatius

 

Kidnelis

Aquest joc de taula té dos objectius: millorar l’escriptura dels nens i nenes i afavorir el debat verbal en família. Amb un munt de llapis, gomes, i targetes de tota mena, els jugadors hem d’escriure les frases que ens dóna el joc, tant en lletra de pal com lligada, i després debatre si són veritables o falses.

jocs de taula educatius

➡  Consulta com jugar al Kidnelis AQUÍ

 

El meu primer tresor de jocs

Aquest joc de taula fomenta la comunicació, la percepció i la paciència, i el que és més important, aprenem tant a guanyar com a perdre. Mitjançant peces de fusta, cartes i un bonic tauler, haurem de resoldre petits problemes i situacions.

jocs de taula educatius

 

El primer àbac de fusta

Qui diu que l’àbac és per a operacions matemàtiques complexes? És potser un dels jocs més antics de la nostra història, i tot i això continua sent un objecte perfecte per l’educació i l’aprenentatge matemàtic! Podem inventar mil jocs per tal de moure les peces de diferents colors, sumar, restar, dividir o multiplicar.

 
➡  Consulta tots els jocs de cartes per a nens i nenes AQUÍ

juegos de cartas para niños y niñas