TURISME EN FAMÍLIA AMB ROSA DELS VENTS

Sortim en família amb Rosa dels Vents, allotjament i activitats per a tota la família!

Voleu gaudir d’una estada familiar descobrint la natura, vivint aventures i fent activitats divertides conjuntament amb els teus fills i filles?

Turisme en Família és la solució ideal per organitzar uns dies de descans amb els vostres. Oblideu-vos de pressupostos elevats i de propostes avorrides!

Rosa dels Vents

A Rosa dels Vents són experts en el lleure familiar i ofereixen la possibilitat de desconnectar per tornar a connectar en família en entorns immillorables, i amb la màxima qualitat-preu.

Les cases de colònies de Rosa dels Vents són espais acollidors, familiars i segurs. Totes les cases estan situades en entorns privilegiats i rodejades de natura.

L’energia, professionalitat i passió dels monitors de Rosa dels Vents, farà que tots/es gaudiu de les activitats que us tenen preparades. Ells són la garantia que passareu uns grans dies de lleure en família.

Rosa dels Vents

Els programes de Turisme en Família ofereixen allotjament en un entorn únic, un servei de cuina casolana amb productes locals, i un ampli ventall d’activitats lúdiques i d’aventura, tot inclòs en el preu.

Amb Turisme en Família, nens/es, pares i mares us ho passareu d’allò més bé a les nostres de colònies de rosa dels Vents i gaudireu d’unes vacances inoblidables, despreocupats d’horaris, logística o menjars.

Rosa dels Vents

Deixeu-vos emportar i gaudiu de tot allò que realment importa.

 MÉS INFORMACIÓ

Més informació