QUÈ FER AL MARESME AMB NENS

maresme con niños

Activitats per fer al Maresme amb nens!

El Maresme és una de les comarques litorals de la província de Barcelona. Ple de poblets tranquils, platges precioses, zones rurals i activitats perfectes per poder conèixer el Maresme amb nens. Si esteu planejant una sortida puntual o un cap de setmana per aquesta comarca, consulteu tot el que hi podeu fer!

maresme amb nens

 

Activitats d’història i cultura al Maresme

 

El Castell de Burriac a Cabrera de Mar

El Castell de Burriac s’alça a un punt estratègic, a 401 metres d’altitud i a 3500 metres de distància del mar, pel que es veuen unes vistes increïbles des de Vilassar de Mar fins a Caldes d’Estrac. Si això ja és un fet que el fa imprescindible per visitar, també ho és que el seu origen sigui molt antic i no estigui del tot clar, o que sigui un castell roquer, és a dir, una construcció a sobre d’una roca.

maresme amb nens

➡  Troba més informació sobre el Castell de Burriac AQUÍ


PUBLICITATVisites guiades al Castell de Burriac

Una manera lúdica i divertida de descobrir aquest castell amb els nens és amb una visita guiada! Es recorre tot el Castell de Burriac sense deixar-se cap tros de la seva antiga història.

➡  Consulta tota la informació sobre les visites guiades AQUÍ

 

Joc interactiu per conèixer Canet de Mar

Hi ha una manera millor de conèixer un poble que completant un joc interactiu? Segur que no! I per conèixer Canet de Mar podem jugar a través d’una App seguint les pistes que ens deixa el Griu, un animal mitològic meitat àliga i meitat lleó. Preparats, llestos, ja!

maresme amb nens

➡  Troba tota la informació del joc interactiu de Canet de Mar AQUÍ

 

Parc arqueològic Cella Vinaria de Teià

La Cella Vinaria combina història amb gastronomia, o millor dit amb la tradició vinícola. En aquest celler podeu visitar el lloc on els romans elaboraven els vins i descobrir tot el que significava per a aquesta antiga civilització. A més a més, també hi ha restes d’estructures d’una necròpolis romana.

maresme amb nens

➡  Descobreix més informació de la Cella Vinaria AQUÍ

 

Visitar la natura del Maresme amb nens

Parc de Can Muntanyà a Caldes d’Estrac

L’actual parc de Can Muntanyà antigament era el jardí de la casa d’Adolfo Montañá, que en tornar de Cuba va decidir construir-se un luxós habitatge amb boniques vistes a la vila. Això fa que avui dia aquest parc sigui molt bonic i interessant per visitar tant per la seva flora i fauna com per les vistes que ens deixa de Caldes d’Estrac i del mar. I amb sort es poden veure esquirols!

maresme amb nens

➡  Consulta més informació del parc de Can Muntanyà AQUÍ


PUBLICITATJardins de Can Jalpí a Arenys de Munt

Els Jardins de Can Jalpí tenen de tot al seu interior! Des d’un parc d’aventura fins a un bonic castell del segle XIX envoltat d’un llac artificial. Passejar per tots els jardins és connectar amb la natura i conèixer una mica més d’història del lloc. A més a més, pels nens és molt divertit gràcies al parc JalpiAventura.

maresme amb nens

➡  Troba més informació de Can Jalpí AQUÍ

 

Granges i animals per visitar el Maresme amb nens

Rucs del Corredor a Canyamars

En aquest lloc ho aprenem tot sobre els rucs! Què mengen, on viuen, com són… I a més a més passem un dia molt divertit amb ells, perquè podem passejar-hi tranquil·lament a sobre o fins i tot els nens més petits hi poden aconseguir un carnet de conductor de ruc!

maresme amb nens

➡ Descobreix més sobre els Rucs del Corredor AQUÍ

 

Granja de Vaques Can Gel a Canyamars

Els nens poden endinsar-se dins d’una granja per entendre d’on prové la llet que beuen, com viuen les vaques a les granges i… estimar-les i cuidar-les molt! Perquè en aquesta granja els nens també podran interactuar amb elles donant-li una mica de llet i aprendre molt sobre el món dels animals.

maresme amb nens

➡ Troba més informació sobre la granja de Can Gel AQUÍ

 

Marineland a Palafolls

Marineland és un zoo, un parc aquàtic i un delfinari. Té un munt d’atraccions per passar un dia divertit i sense calor! I a més a més hi ha exhibicions de dofins, lleons marins i aus exòtiques.

maresme amb nens

➡ Compra les entrades AQUÍ

➡ Consulta tota la informació sobre Marineland AQUÍ

 


PUBLICITATParcs d’aventures al Maresme

El Bosc Vertical a Dosrius-Canyamars

En aquest parc d’aventures els nens podran gaudir de més de 80 activitats, entre elles tirolines, lianes, passarel·les… I amb 4 recorreguts o itineraris totalment diferents! Tots ells classificats segons dificultat i intensitat. Una manera diferent de conèixer els boscos i viure aventures.

maresme amb nens

➡ Troba tota la informació del Bosc Vertical AQUÍ

 

Adventure Park a Santa Susanna

Adventure Park té com a protagonistes els arbres. HI ha 3 circuits totalment diferents, i dividits segons l’edat i estatura dels nens. Hauran d’anar superant tots els obstacles, sense tocar mai el terra!

maresme amb nens

➡ Consulta tota la informació d’Adventure Park AQUÍ

 

Jalpiaventura a Arenys de Munt

Dins d’un parc amb un ambient i unes vistes inigualables, JalpiAventura és un dels parcs d’aventures perfectes per iniciar-se, sobretot si anem amb nens molt petits. Tothom hi pot gaudir, només cal tenir més de 4 anys! Així que qualsevol nen hi pot entrar i superar els seus obstacles. Hi ha 5 circuits classificats segons dificultat i alçada que han de tenir els petits per a poder jugar.

maresme amb nens

➡ Troba més informació sobre Jalpiaventura AQUÍ

 

Illa Fantasia a Vilassar de Mar

I per passar un dia divertit a remull! A Illa Fantasia hi ha tobogans d’aigua, zones de lleure, de balls, d’esbarjo, esports i activitats infantils… Es pot fer qualsevol cosa per divertir-se! I es converteix en un lloc ideal per passar un dia perfecte en família, sobretot veient gaudir als nens!

maresme amb nens

➡ Compra les entrades AQUÍ (no facis cues per entrar dins el parc)

➡ Troba tota la informació sobre Illa Fantasia AQUÍ

 

Parcs per visitar al Maresme amb nens

Parc de Francesc Macià o de les escultures gegants a Malgrat de Mar

Un parc diferent per passar un dia diferent. Al parc de Francesc Macià també se’l coneix com el parc de les escultures gegant, perquè està ple d’elles! Dolços, sabates, llapis, llibres… Les escultures es converteixen en zona de jocs per als més petits. I a més a més, també hi ha diferents jocs perquè els nens hi puguin jugar!

maresme amb nens

➡ Consulta més informació sobre el parc Francesc Macià AQUÍ

 

Museus del Maresme

Museu de la pagesia a Santa Susanna

El museu de la pagesia combina elements tradicionals, com el seu entorn natural i la seva masia, i elements més tecnològics per conèixer a fons la vida dels pagesos de la zona, l’arquitectura rural i el futur d’aquesta població. I hi ha moltíssimes activitats diferents per saber-ho tot.

maresme amb nens

➡ Consulta més informació sobre el museu de la pagesia AQUÍ

 

Museu de l’estampació a Premià de Mar

Al museu de l’estampació s’observen diferents estampats i les maneres en què es fan des del segle XVIII fins avui dia. És interessant tant pels nens com pels adults, ja que no només s’explica, sinó que es pot veure en persona. A més, hi ha diferents tallers adreçats a nens per tal de fer estampats, coloracions o diferents teixits, entre d’altres.

maresme amb nens

➡ Coneix més sobre el museu de l’estampació AQUÍ

 

Museu El Cau del Cargol a Vilassar de Dalt

En aquest museu hi ha més de 1.000 conquilles de cargols i petxines, seleccionades de més de 16.000 espècies. Amb elles, tant els petits com els grans poden descobrir la creació que fa la natura de la forma i els colors. També és interessant veure les diferents figures geomètriques que formen aquestes conquilles.

maresme amb nens

➡ Troba més informació sobre el museu del Cau del Cargol AQUÍ


PUBLICITAT