VINE A CAIXAFORUM BARCELONA I DESCOBREIX TOTS ELS PLANS PER FER EN FAMÍLIA

Viu l’experiència CaixaForum en família!

A Caixaforum Barcelona pots gaudir d’una experiència familiar completa i passar tot el dia fent activitats en família. Tenen una àmplia programació d’activitats familiars: tallers, espectacles, exposicions i una activitat per a petits cinèfils on es projecten pel·licules per a infants.

I fins i tot us podeu quedar a dinar al restaurant del centre d’estil modernista.

Coneixeu tota la programació i no us perdeu res!

Caixaforum Barcelona

 

 

2 Experiències immersives per a famílies

Bolero de Ravel

Una nova experiència immersiva amb tecnologia de realitat virtual que ens descobreix els instruments de l’orquestra a través del Bolero de Maurice Ravel.

Per a infants a partir de 8 anys
Durada: 40 minuts

 

Symphony

  • Per a infants a partir de 8 anys

Gaudeix d’una experiència immersiva audiovisual única, gràcies a la tecnologia de realitat virtual. Un viatge a través de les emocions i la música, de la mà del director d’orquestra Gustavo Dudamel i la Mahler Chamber Orchestra.

Durada: 40. minuts

Més informació sobre les experiències immersives

 

Activitats permanent

Kit Sol LeWitt: Colors i moviment

  • Caps de setmana i festius, de 10 a 20 hores
  • Per a infants a partir de 2 anys
  • Pregunta a la recepció per obtenir el kit Sol LeWitt. Preu: 2,00 €

Amb aquesta activitat us proposem utilitzar un dels mètodes de creació de l’artista conceptual i minimalista Sol LeWitt, com també d’altres artistes, i que en feu variacions partint de la seva obra Splat. Les possibilitats són infinites! Per exemple, un bon mètode és buscar l’efecte final de les formes i els colors en moviment que s’observen al mural. Atreveix-te a provar i treu l’artista que portes dins!

Splat és una pintura mural que l’artista nord-americà Sol LeWitt va crear el 2011 especialment per al vestíbul de CaixaForum Barcelona. Aquesta obra forma part de la Col·lecció d’Art Contemporani de la Fundació ”la Caixa”.

 

Preguntes freqüents:

• Els menors de 3 anys tenen l’entrada gratuïta, però n’han d’adquirir el tiquet. Per fer-ho, s’ha de seleccionar a l’apartat de promocions l’opció “menors de 3 anys”.
• Els nens i nenes han d’anar acompanyats, com a mínim, d’un adult. Tots els assistents a l’activitat n’han de reservar una entrada.

  

 

MÉS INFORMACIÓ

Més informació

Escrito por: Claudia

Periodista especialista en oci infantil i familiar amb més de 30 anys d'experiència en mitjans.