INSTRUMENTS MUSICALS PER A INFANTS

Els instruments musicals infantils més divertits

La música és una meravellosa opció per desenvolupar la creativitat dels més petits de la casa. Els permet jugar i divertir-se passant la tarda a la vegada que aprenen. Per aquest motiu, a Sortir amb nens t’oferim un llistat dels instruments musicals més originals per a nens i nenes.

Instruments musicals

 

Micròfon de la barbie

Micròfon per a infants a partir de 4 anys.

Altaveu incorporat amb efectes de llum.

Canta amb el cable Aux-in amb qualsevol reproductor d’àudio per a un espectacle inoblidable!

APLAUDIMENTS VIRTUALS – Experimenta l’emoció d’una multitud victorejant només prement un botó!

SO POTENT – Deixa’t sorprendre pel so cristal·lí de l’altaveu integrat! Portàtil i perfecte per a actuacions espontànies en qualsevol moment i lloc.

Funciona amb 2 piles AA/LR6.

*2 anys de garantia

Botó compra

Bateria infantil

Aquesta bateria formada per dos tambors i dos platets serà la joguina perfecta perquè els nens i nenes gaudeixin de la música. Hi ha també un micròfon per cantar. S’inclouen 4 modes diferents d’aprenentatge mitjançant unes llums perquè els infants segueixin i s’ho passin d’allò més bé.

Instruments musicals

 

Botó compra

  

Xilòfon per a nens i nenes

Si el que voleu és que els vostres fills i filles descobreixin la percussió, aquest xilòfon de colors és el regal ideal, ja que els permetrà començar a desenvolupar la seva creativitat musical. A més a més, està fet de fusta polida per a la seguretat dels més petits!

Instruments musicals

Botó compra

 

Pandereta de marieta

I què me’n dieu d’aquesta pandereta amb forma de marieta? Té la mida perfecta tant per petits com per nens i nenes més grans. Amb ella, els infants podran cantar i ballar, i és ideal per agregar diversió a qualsevol activitat!

Instruments musicals

Botó compra

 

Catifa musical

Perquè els nens puguin gaudir de molts instruments alhora, aquesta catifa de música reprodueix el so de 8 instruments diferents: piano, violí, acordió, vibràfon, trompeta, oboè i flauta. Té un disseny visualment molt atractiu amb molts colors llampants. Els nens i nenes podran jugar tant a l’interior com a l’aire lliure i gaudir de la música en família!

Instruments musicals

Botó compra

 

Trompeta de joguina

Aquesta trompeta pot ser un gran regal per a l’aprenentatge i l’entreteniment dels infants. Conté llums suaus què parpellegen al ritme de la música de les diferents peces que s’inclouen. És l’elecció perfecta per passar-s’ho d’allò més bé a festes d’aniversari, festivals, vacances…

 

Instruments musicals

Botó compra

 

Joc de maraques per a nadons

Aquest joc de maraques per a nens i nenes està format per vuit maraques de diferents colors i dibuixos molt cridaners. Està dissenyat perquè quan el bebè sacsegi la maraca, aquesta produeixi un so molt agradable. D’aquesta manera, serà molt útil perquè els nadons comencin a desenvolupar el sentit del ritme.

Instruments musicals

Botó compra

 

Piano amb micròfon

Si el què els agrada als vostres fills és cantar, aquest piano té un micròfon incorporat perquè puguin cantar les seves cançons preferides. Amb llums i cançons incloses, aquest piano serà el regal idíl·lic perquè els petits de la família donin el primer pas a convertir-se en estrelles de la música!

 

Instruments musicals

Botó compra

Castanyoles de fusta

Unes castanyoles amb forma de diversos animals poden ser també una magnífica opció perquè els nens i nenes portin la música a tot arreu. Aquestes produeixen un so molt agradable i divertit per jugar!

Instruments musicals

Botó compra

 

Harmòniques per a infants

Aquestes harmòniques són petites i lleugeres perquè se les puguin emportar i gaudir de la música allà on vagin. Tenen uns dissenys amb dibuixos molt animats els quals segur que als vostres nens i nenes els encantaran!

 

Instruments musicals

Botó compra

Guitarra per a nens i nenes

Què us sembla aquesta guitarra que reprodueix sons realistes? Sembla màgia! Amb la tecnologia Magic Touch, la barra de les cordes reacciona al tacte dels infants. Respon amb efectes sonors perquè desenvolupin la seva intuïció musical.

Instruments musicals

Botó compra

 

Tambors per als més petits

Aquesta bateria formada per quatre tambors està pensada per als més petits de la família. Funciona mitjançant tecnologia tàctil. Poden jugar amb melodies ja fetes o fer ús de la creativitat per crear les seves!

Instruments musicals

 

Botó compra