COM FER UN POMPÓN AMB ELS NENS I NENES

hacer un pompón con los niños y niñas

Manualitat per fer un pompón amb els nens i nenes

Els pompons serveixen per a decorar, per vestir, com a complement pels cabells… Té un munt d’utilitats! I fins i tot els podem personalitzar si els fem nosaltres mateixos. Així escollim mida, colors i materials, tot com nosaltres vulguem! Per tot això, des de Sortir amb nens us expliquem com fer un pompón amb els nens i nenes.

fer un pompón amb els nens i nenes

Com fer un pompón

Primer de tot, hem d’explicar com fer un pompón ben bonic i elegant. Perquè tot i que sembli una manualitat fàcil de fer, té un procés elaborat que requereix atenció, i també molta diversió, és clar!

Primer de tot tallem dos rectangles de cartó petitet i li fem un tall llarg just a la meitat. Per aquest petit forat incorporem un fil de llana que sobresurti una mica pels extrems. Després, emboliquem els cartons amb la llana, tenint en compte que a més llana més pompón tindrem.

Ara arriba el moment una mica complicat. Tallem els fils de llana per un dels costats del rectangle de cartó i agafem molt bé l’altre extrem perquè no se’ns caigui la llana. Una vegada hem fet això, utilitzem el fil de llana que hi havia al cartó per lligar els fils de llana per l’altra part.

Per últim, anem obrint i donant-li forma al pomón. I llest! 

Decorem l’habitació dels nens i nenes amb pompons

Una vegada tenim els pompons, hem de trobar-li utilitat, i en tenen moltes! Un bon exemple és utilitzar-los per a decorar la nostra habitació. Això si, hem de saber bé quins colors ens combinaran bé. I mireu a quants llocs poden estar! Als llits, al costat dels llums, a les prestatgeries… Nosaltres escollim.

fer un pompón amb els nens i nenes

 

Pompons de festa

I els pompons mai poden faltar a una bona festa, com al Nadal! Mireu, es poden ficar als calendaris d’advent, als llums de Nadal o fins i tot fer una corona de pompons molt bonica per a la porta de casa.

fer un pompón amb els nens i nenes➡  Mira com fer un pop de llana AQUÍ

Escrito por: Claudia

Periodista especialista en oci infantil i familiar amb més de 30 anys d'experiència en mitjans.