QUÈ FER AMB NENS AL RIPOLLÈS

con niños en el Ripollès

Totes les activitats per gaudir amb nens al Ripollès!

Neu, sol, flors, avets… El Ripollès és un lloc per descobrir contrastos, practicar esport i gaudir de la natura en entorns perfectes. Per això, us donem tot un seguit d’activitats i llocs imprescindibles per visitar amb nens al Ripollès.

amb nens al Ripollès

 

Castells del Ripollès

 

Castell de Mataplana

Aquest castell està documentat des de l’any 1076 i va ser residència del trobador Hug de Mataplana, tot i que també es diu que aquí fins i tot hi va viure el Comte Arnau. Sigui com sigui, ha quedat aquest espectacular castell que es pot visitar i que es troba enmig d’un paisatge increïble.

amb nens al Ripollès

➡ Consulta tota la informació sobre el castell de Mataplana AQUÍ
Paisatges increïbles al Ripollès

La Vall de Núria

La Vall de Núria és especial pels seus paisatges i perquè es pot gaudir de tot el seu entorn sigui l’època que sigui. A més a més, anar allà és viure tota una aventura. Només per arribar s’ha d’anar en tren cremallera, i té un llac molt gran on es pot navegar amb barquetes.

amb nens al Ripollès

➡ Troba més informació sobre la Vall de Núria AQUÍ

 

Els 4 miradors de Ripoll

Quatre miradors increïbles per gaudir d’uns paisatges preciosos! Sant Bartomeu, Sant Roc, Santa Maria de Catllar i Sant Antoni de Morers. Tots ells tenen excursions i rutes especials per tal d’arribar a ells envoltats de la millor natura i l’entorn del Ripollès.

amb nens al Ripollès

➡ Troba tota la informació sobre aquests 4 miradors AQUÍ

 

La neu al Ripollès

Estacions d’esquí Alpí al Ripollès

Al Ripollès trobem dues estacions d’esquí per tal de practicar i gaudir de la modalitat de l’esquí alpí. Tant la Vall de Núria com l’estació Vallter 2000 permeten passejar per la neu, practicar amb ella, un entorn perfecte i molts restaurants per agafar forces.

amb nens al Ripollès

➡ Consulta tota la informació sobre les estacions d’esquí AQUÍ

 

Història per aprendre  sobre el Ripollès

El Molí Petit a Sant Joan de les Abadesses

El Molí Petit es troba al monestir de Sant Joan de les Abadesses, i tot i que està documentat des del segle XIV, es creu que el seu origen és també el del mateix monestir, del segle IX. En l’actualitat, al Molí Petit es pot visitar l’obrador i la part hidràulica que permeten conèixer com funcionava aquesta antiga construcció.

amb nens al Ripollès

➡ Troba més informació sobre el Molí Petit AQUÍ

 

Els animals i la natura al Ripollès

El Parc d’animals de Molló Parc

A Molló Parc els nens poden gaudir d’un entorn natural, amb molta diversitat de flora i fauna, i a més poden aprendre molt sobre els animals! Hi ha cabres, ossos, cérvols… Té una extensió ben gran i tot està ben senyalitzat per tal de no perdre’t cap dels racons del lloc, ni tampoc cap dels seus animals!

amb nens al Ripollès

➡ Consulta tota la informació sobre Molló Parc AQUÍ

 

Excursions per fer amb nens al Ripollès

El Collet de les Barraques a Ribes de Freser

Aquesta excursió és apta per fer amb nens i nenes des de ben petits, ja que gran part del camí es pot fer en cotxe i a més la passejada és d’uns 20 minuts. Tot i això, paga la pena anar parant i gaudir del paisatge. Si és hivern, és molt possible trobar-hi neu al camí.

amb nens al Ripollès

➡ Troba tota la informació sobre el Collet de les Barraques AQUÍ

 

La Via Verda de Ripoll

La Via Verda de Ripoll, també coneguda com la Via Verda del Ferro i del Carbó, és un antic tram que el ferrocarril feia antigament. Al llarg del recorregut podem passar per ponts, túnels, petits aqüeductes i fins i tot prats i camps amb animals. Tota una aventura per fer en família!

amb nens al Ripollès

➡ Troba més informació sobre la Via Verda de Ripoll AQUÍ

 

Parcs d’aventura per anar amb nens al Ripollès

Estiulaventura a Campdevànol

Estiulaventura té diferents circuits segons l’alçada i edat dels participants, i es pot anar des dels 3 anys! Té un total de 4 circuits, més de 60 jocs i una tirolina de més de 80 metres.

amb nens al Ripollès

➡ Consulta més informació sobre Estiulaventura AQUÍ

 

Molló Parc Aventura

Molló Parc es troba al mig d’un bosc d’avets on alguns fan fins a 80 metres d’alçada. Això, junt amb el desnivell del sòl, permet tot un seguit de jocs, tirolines i ponts que uneixen arbre rere arbre. Hi ha un total de quatre circuits dividits per alçada i edat, i es pot començar a jugar des dels 2 anys.

amb nens al Ripollès

➡ Consulta tota la informació sobre Molló Parc Aventura AQUÍ