VACANCES EN FAMÍLIA AMB JUGATTOPIA

Reserveu les vostres vacances d’estiu en família amb Jugattopia!

Si esteu mirant on passar les vostres vacances d’estiu i busqueu ambient familiar, activitats per a petits i adults, i una localització on poder gaudir de la natura, les vacances en família amb Jugattopia són la vostra opció! Gaudiu de cinc dies amb un munt de propostes per a tota la família, i en un ambient immillorable.

 

Les vacances a Jugattopia tenen lloc al Parc Natural de les Guilleries i Collsacabra i ofereixen 5 dies plens d’aventures en família amb diferents allotjaments on poder escollir.

 

Com són les vacances amb Jugattopia

Les vacances en família amb Jugattopia reuneixen el millor dels càmpings i dels campaments d’estiu, oferint a les famílies un ambient únic per a gaudir de 5 dies sencers de propostes divertides, emoció, jocs i molt d’aprenentatge, tant per als nens i nenes com per als adults!

La ubicació d’aquestes vacances familiars és just al costat del pantà de Sau, al Parc Natural de les Guilleries i Collsacabra, amb diferents allotjaments on escollir entre 3 albergs naturals exclusius per a les famílies de Jugattopia.

Aquestes vacances reivindiquen que jugar ha de ser un dret per als petits, siguin de l’edat que siguin. Així doncs, si sou una família amb ment oberta que busca diversió i ganes de créixer, digueu adeu a les pantalles i digueu hola a les vostres vacances familiars per a aquest estiu!

vacances en família jugattopia

 

Programa de les vacances d’estiu 2024 amb Jugattopia

Si voleu conèixer un petit tast de tot el que us espera durant aquestes vacances en família amb Jugattopia, us fem un petit resum!

 • Molt de ball! Els nens i nenes podran gaudir d’espectacles i tallers com dansa africana amb la Fabrice Hoffman o ballar fins a fusionar-nos en una sola tribu amb la María Farriols.
 • Trucs i espectacles de màgia. Que no ens falti mai la màgia! I per a això comptareu amb la presència de David el Mag, així com un taller on us ensenyarà alguns dels seus famosos trucs.
 • Cançons i contes. Ferran Cantallaire participa en aquestes vacances en família amb Jugattopia amb tots els seus contes i cançons perquè gaudiu d’una bona estona.
 • Molta creativitat. Els tallers creatius a l’aire lliure sempre són una bona opció per a inspirar-nos.
 • Contacte amb la natura. Amb tot aquest entorn, és imprescindible el contacte amb la natura! I per això, els nens i nenes podran gaudir de jocs sensorials al mig de la natura, així com a excursions pel Parc Natural de les Guilleries i Collsacabra i al pantà de Sau.

vacances en família jugattopia

 • Gimcanes pel bosc i jocs nocturns per a descobrir enigmes i misteris enmig de la nit.
 • Discottopia! Els nens i nenes també gaudiran d’una discoteca només per a ells! On podran ballar, cantar, explicar acudits… El que vulguin!

vacances en família jugattopia

D’altra banda, també trobareu propostes per als nens i nenes d’entre 12 a 16 anys amb Juggateen! On podran gaudir d’un espai propi i ben cuidat sense la presència dels pares i mares (però sempre amb vigilància, és clar!) per tal de poder compartir experiències i crear nous lligams i amistats. També podran gaudir de xerrades sobre les connexions entre els humans, el joc i la natura, o una xerrada sobre els viatges en família al Senegal, entre d’altres.

També, per a tots els nens i nenes de totes les edats i per a tots els familiars, podeu trobar un bosc vertical amb tirolines i altres reptes, una biblioteca amb centenars de llibres i amb jocs de taula, així com un Food Truck amb delicioses propostes de cafès, dolços i aperitius!
 

Preus de les vacances familiars i tot el que inclou

 • 5 % de descompte especial amb el codi: SORTIRJUGATTOPIA24

Si estàveu esperant aquest moment, a les vacances en família amb Juggatopia hi entra tot! O gairebé tot; allotjament, pensió complerta, tallers i espectacles. L’únic que no entra és el bosc vertical, que té un preu de 8 € per als nens i 12 € pels adults.

vacances en família jugattopia

A més a més, teniu diferents allotjaments per escollir; habitacions privades amb lavabo individual o compartit, glamping, espai per a la teva pròpia tenda de campanya o espai per a càmper o autocaravana.

Els preus varien segons els allotjaments, en el cas de les habitacions:

 • Habitacions privades: 465 € pels adults, 425 € pels infants de 8 a 12 anys, 365 € pels infants de 3 a 7 anys i 70 € pels infants de 0 a 2 anys.
 • Habitacions compartides: 420 € pels adults, 370 € pels infants de 8 a 12 anys, 300 € pels infants de 3 a 7 anys i 70 € pels infants de 0 a 2 anys.

En el cas de les tendes de glamping, varia segons si és el lloguer de la tenda o la pensió completa:

 • Lloguer del glamping: 205 € 2 pax, 235 € 3 pax, 290 € 4 pax, 320 € 5 pax i 350 € 6 pax.
 • Glamping o autocaravana amb pensió completa: 370 € pels adults, 335 € pels infants de 8 a 12 anys, 290 € pels infants de 3 a 7 anys i 70 € pels infants de 0 a 2 anys.

Per a les famílies monoparentals podeu gaudir d’un 5% de descompte. En el cas de les famílies nombroses, teniu un 20% de descompte a partir del tercer fill. I si reserveu abans del 5 de maig, teniu un 5% de descompte!

A què esteu esperant? Reserveu ja les vostres vacances en família amb Jugattopia!

MÉS INFORMACIÓ

data inici
12-08-2024
data fi
16-08-2024

lloc

Pantà de Sau

Més informació