EXPERIMENTS INFANTILS PER FER A CASA

Juegos sobre experimentos

Jocs sobre experiments per fer amb els nens i nenes

A casa podem fer mil activitats amb els més petits, i moltes d’elles combinen l’aprenentatge amb passar una bona estona en família. Des de Sortir amb nens us donem un llistat de jocs sobre experiments perquè els nens i nenes juguin, s’ho passin d’allò més bé i, a més a més, aprenguin ciències d’una manera diferent.

Jocs sobre experiments

Primer kit de ciències

La ciència engloba moltes disciplines com la biologia, la física o la química, i amb aquest primer kit de ciències podem aprendre-les totes alhora que hi juguem. Saber d’on venen els colors, què és la fotosíntesi, o com es formen diferents substàncies.
Primer microscopi

El microscopi és potser una de les eines fonamentals per a tots els petits i petites investigadores. Gràcies als microscopis arribem a veure objectes tan petits com organismes o cèl·lules. I aprendre’n molt de tot això!

 

Jocs amb el microscopi

També hi podem combinar el microscopi amb un munt de jocs i experiències per tal de descobrir com són els objectes per dins o què els formen. Aquest joc introdueix l’ús del microscopi als més petits amb 30 experiments diferents.

 

Jocs d’experiments amb aigua

Doncs sí! La formació de bombolles o el canvi de l’aigua al gel o al gas també forma part de la ciència. Amb la ciència de l’aigua els nens i nenes poden jugar amb l’aigua i comprendre-la molt més, coneixent a fons tot el que la compon amb 23 activitats diferents.

 

Espumes explosives

¡Utiliza la química para crear fascinantes espumas explosivas!  Els objectes que exploten ho fan per alguna raó, i aquesta raó és la ciència. Amb aquest joc els petits científics poden posar a prova els seus coneixements sobre objectes que volen o exploten i per què ho fan.

 

 

Jocs d’experiments amb volcans

La geologia és una branca de la ciència que es pot explorar estudiant i jugant amb els orígens dels volcans i dels dinosaures. Mitjançant 15 activitats, els nens i nenes descobriran d’on venen els volcans i com sorgeixen i es formen els fòssils.

 

Jocs d’experiments amb cristalls

Us agraden les pedres precioses i brillants? O les formacions de cristalls de tots els colors a la terra? La geologia és la responsable, i també podem jugar amb ella amb diferents activitats que ens faran entendre d’on sorgeixen aquestes formes i colors de la terra.

 

Jocs d’experiments amb electrònica

La ciència n’abarca moltes branques, i l’electrònica n’és una altra. És important conèixer els diferents components que formen un circuit elèctric, perquè allà on anem hi estan! Quan encenem els llums de qualsevol habitació. I amb aquest joc fins i tot podem aprendre a fer-los.

 

Jocs de robòtica

Sabeu que podem formar robots amb objectes que hi tinguem per casa? Mireu aquests! El més important és saber com i amb quines peces, i saber formar-ne el circuit per engegar-los. Aquest kit ensenya i introdueix als més petits al món de la robòtica.

 

Jocs per fabricar sabó

Fins i tot el sabó és ciència! Amb aquest joc podem fer sabó al gust de cada membre de la família, en forma, olors, colors… Sigui per dutxar-nos o per rentar-nos les mans, podem personalitzar el nostre sabó experimentant amb ell.

 

Jocs per fabricar perfums

Els perfums també són ciència i experiments! Barrejar diferents substàncies per tal d’aconseguir una bona olor que a més a més es distingeixi d’altres, no és tan fàcil com sembla. Amb aquest joc ho descobrirem a partir de 7 experiments.

 

Jocs per fer slimes

De ben segur que coneixeu què és l’slime! Una mena de substància enganxifosa de color verd, que tot i semblar un moc, és molt divertida! Doncs podem aprendre a fer slime amb un munt d’activitats i experiments.