4 RECEPTES DE TRUITES PER FER AMB NENS

tortillas para niños

Les millors receptes de truites per a nens!

Si hi ha un plat que representa molt bé part de la nostra gastronomia, aquest és la truita, generalment la de patates. Podem fer moltes combinacions diferents i totes elles igual de bones. Des de Sortir amb nens us expliquem quatre receptes de truites per fer amb els nens.

truites per a nens

 

Truita de carxofes

Aquesta recepta és una de les truites més saludables i suaus. Per fer-la necessitem dos ingredients principals: ous i carxofes! Tallem els troncs de les carxofes i els fem en una paella amb una mica d’oli just abans de fer la truita. Després, batem els ous i incorporem a aquesta barreja les carxofes amb una mica de sal. Ho afegim tot en una paella amb l’oli ben calent ili anem donant voltes amb el foc baix.

truites per a nens

➡ Mira la recepta de la truita de carxofes AQUÍ
 

Truita d’espinacs, panses i pinyons

Aquesta truita és especial, amb un gust amb caràcter que no deixarà indiferent. És una truita de contrastos molt bons, i paga la pena provar-la i fer-la sovint per a ocasions especials. Fer-la és ben fàcil! Fem els espinacs i quan estiguin preparatsm  batem els ous, i després incorporem els espinacs fets, les panses i els pinyons. Ho batem tot bé, ho fem a la paella amb una mica d’oli a foc baix.

truites per a nens

➡ Consulta com fer la truita d’espinacs AQUÍ

 

Truita de gambes

Per a aquells que vulguin una truita suau amb un toc d’elegància, aquesta és la seva truita! Les gambes li donen un gust molt bo, i també és senzilla de fer. Primer hem de saltar les gambes i una vegada estiguin daurades les reservem i li traiem l’oli restant. Batem els ous, incorporem les gambes i una mica de sal, ho aboquem tot a la paella i fem la truita. Una recomanació; també queda molt bona amb una mica de formatge!

truites per a nens

➡ Mira com fer la truita de gambes AQUÍ

 

La tradicional truita de patates

I la reina de totes les truites, la tradicional truita de patates! Potser una de les receptes més bones de la nostra gastronomia, sobretot si s’acompanya amb una mica de pa amb tomàquet! Fregim les patates amb una mica de ceba (això ja va a gustos) fins que quedi tot ben tendre. Batem els ous i una vegada estigui la ceba i les patates ho aboquem a la barreja. Ho tornem a batir ben batre, afegim sal, i ho fem a la paella.

truites per a nens

➡ Consulta com fer pas a pas la truita de patates AQUÍ
➡  Mira també la recepta dels ous rementas AQUÍ

huevos revueltos

MÉS INFORMACIÓ

data inici
30-11--0001