CASTELLS DEL SUD DE FRANÇA PER ANAR AMB NENS

castillos del sur de Francia

Els millors castells del sud de França per anar amb nens

La zona del sud de França és un destí ideal per sortir i viatjar amb els nens alhora que descobrim els racons d’un altre país. A més a més, queda molt a prop! I té un munt de coses per veure, com els castells que encara poblen muntanyes i cims, així com municipis. Et diem els millors castells del sud de França per anar amb els nens.

castells del sud de França

Forteresse des Salses

Forteresse des Salses es troba a tan sols 15 km de Perpinyà i és un exemple perfecte de l’arquitectura militar francesa, a mig camí entre bastió modern i fortalesa. Va ser construïda pels espanyols per tal de protegir aquella zona de la invasió francesa durant el segle XV.

castells del sud de frança

➡  Troba tota la informació sobre la Forteresse des Salses AQUÍEl Castell de Rennes-le-Château

Si us agrada llegir i la literatura de ciència-ficció, heu d’anar a aquest castell! Està situat a l’àrea de Languedoc i és un dels escenaris a la novel·la i també pel·lícula del Codi Da Vinci. A més a més, el castell té tot un misteri relacionat amb molts diners i el Sant Grial. Us animeu a resoldre-l?

castells del sud de França

➡  Consulta tota la informació sobre el Castell de Rennes-le-Château AQUÍ

 

El Castell de Carcassone

Carcassone és un poble i bon part d’ell està compost per una fortificació càtara que ha estat restaurada diversos cops. Tot i això, sembla que entrem dins d’un conte amb palaus i castells que impressionaran als nens per totes les històries que amaguen. Des de les seves muralles hi ha unes vistes precioses.

➡  Consulta més informació sobre Carcassone AQUÍ

 

Le Château de Quéribus

El castell o Château de Quéribus és una de les altres construccions càtares que ha quedat entre Espanya i França. De fet, aquesta fortificació de la qual encara es conserven les ruïnes, i que es pot visitar, pertanyia a Besalú i es va construir per defensar-la dels atacs dels francesos.

castells del sud de França

➡  Troba més informació sobre el castell Le Château de Quéribus AQUÍ

 

Le Château de Peyreperteuse

Aquest és potser un dels castells més impressionants de tot el sud de França. I és gràcies a la seva altitud, a 800 metres pel damunt del nivell del mar. Un castell que encara es conserva i que també té una estructura i origen catar.

castells del sud de França

➡  Consulta tota la informació sobre Le Château de Peyreperteuse AQUÍ