BUBBLE PLANET, EXPERIÈNCIA IMMERSIVA A BARCELONA

Envolta’t de bombolles!

Submergeix-te en un planeta més enllà de la teva imaginació amb tecnologia de realitat virtual, simulació i il·lusió òptica on trobaràs habitacions temàtiques i paisatges fantàstics.

Entra a Bubble Planet, amb les bombolles més grans i meravelloses que mai hagis imaginat!

Prepara’t per a explorar un planeta increïble que desafiarà la teva imaginació, t’admirarà amb la màgia de la ciència i alliberarà el nen que portes dins.Descobriràs un món surrealista i colorit ple de bombolles.

bubble planet barcelona

Pots saltar d’un espai immersiu a un altre en aquest univers esfèric amb mil i una bombolles que captivaran tots els teus sentits.

Globus gegants i enormes bombolles de sabó t’esperen en aquesta experiència sensorial única. Tota mena de bombolles per jugar, i submergir-te en un escenari tret dels somnis, 10 sales immersives amb diferents temàtiques i escenaris fantàstics que captivaran els teus sentits

bubble planet barcelona

Amb bombolles de gran mida, globus, sabó i molt més, aquest univers sensorial et donarà l’oportunitat de veure el món d’una forma totalment nova, permetent-te fins i tot viatjar pel món amb un simulador de vol en globus aerostàtic.

📍 Lloc: Poblenou, Barcelona
⏳ Durada: entre 1 hora i 1 hora i mitja

♿ Accessibilitat: el lloc és accessible per a cadires de rodes

🎟️ Compra les entrades AQUÍ

 

 
Escrito por: Claudia

Periodista especialista en oci infantil i familiar amb més de 30 anys d'experiència en mitjans.