RECEPTA DE LA ROSA DE SANT JORDI AMB PASTA FULLADA

rosa de Sant Jordi amb pasta fullada

Fem una rosa de Sant Jordi amb pasta fullada!

Sant Jordi, segurament un dels dies més bonics de tot l’any! Amb un ambient festiu ple de roses, llibres i llegendes de prínceps i princeses que lluiten contra dracs. Celebrem Sant Jordi amb un llibre i una rosa, però aquesta vegada, amb una rosa que es menja. Des de Sortir amb nens us expliquem una recepta dolça amb la qual triomfareu en aquest dia tan especial: una rosa de Sant Jordi amb pasta fullada. T’ensenyem com fer-la!

rosa de Sant Jordi amb pasta fullada

 

Ingredients

Per fer aquesta rosa de pasta fullada necessitem:

  • Dues làmines de pasta fullada
  • 3 pomes
  • Melmelada de maduixa
  • Sucre glass
  • CanyellaPas a pas per fer la rosa de Sant Jordi amb pasta fullada

Primer de tot, comencem tallant les pomes. Per fer-ho, no cal treure la pell, ja que aportaran el color vermell de la rosa. Traiem la part del cor, dividim la poma en dos i anem tallant en fines rodanxes cada meitat.

rosa de Sant Jordi amb pasta fullada

 

Quan tinguem les pomes tallades, les bullim a foc lent. Afegim sucre i ho deixem uns 10 minuts com a molt. Aquest pas només és perquè la poma sigui més tova i es pugui doblegar.

rosa de Sant Jordi amb pasta fullada

 

Quan la poma està tendra, dividim les làmines de pasta fullada en tires d’uns 4 centímetres cadascuna. Aleshores, les untem amb melmelada i posteriorment anem col·locant les rodanxes de les pomes tal com es veu a la imatge.

rosa de Sant Jordi amb pasta fullada

 

Després, amb molta cura emboliquem les làmines, millor si subjectem l’àrea de les pomes per assegurar que no surtin de la pasta fullada. D’aquesta manera, ja quedaran formades les nostres roses de pasta fullada.

rosa de Sant Jordi amb pasta fullada

 

Les roses ja estan preparades! Només cal posar-les al forn. Afegim canyella per sobre i les introduïm al forn durant 15 minuts a 180 °C. Passat aquest temps, les traiem, afegim sucre glass per sobre, deixem que es refredin, i a menjar! Si acompanyem amb una mica de gelat, encara estaran més bones.

rosa de Sant Jordi amb pasta fullada

Mira el reels a Instagram

 
➡ Mira com fer pomes de caramel AQUÍ

postres amb productes de tardor

MÉS INFORMACIÓ

data inici
30-11--0001