JOGUINES PER JUGAR A LA SORRA

Joguines per jugar a la sorra amb nens i nenes

Anar a la platja és molt divertit, banyar-se a l’aigua amb els petits i jugar amb la sorra són les dues activitats preferides dels nens i nenes. Però a vegades, sembla una mica difícil escollir joc o rumiar com jugar a la platja. Per això, des de Sortir amb nens hem preparat una llarga llista de joguines originals per jugar a la sorra amb ells i elles!

 

 

Un kit de platja molt complet

14 peces perquè no ens falti res! Inclou galleda de platja, pala, roda d’aigua de sorra, colador, motlles de sorra, rotllo de carro extraïble, recipient per a pols de platja i una bossa de malla per transportar-ho tot amb facilitat.

 

Pilotes de platja

El pack inclou dues pilotes amb un flamenc i un cranc! Pilotes divertides i originals per jugar a la platja i a la piscina! Diversió en 3D!

 

Pales per jugar a la sorra

Una bona pala resistent i acolorida és imprescindible si voleu que els més petits facin castells de sorra gegants i puguin gaudir jugant a la vora de la platja!

 

2 raquetes per jugar a la platja + 2 pilotes

Qui no ha jugat a la sorra? Aquestes raquetes són una bona opció per fer un partit a la sorra, o a dins l’aigua! Són resistents i tenen un estampat divertit!

Inclou una bossa per portar-les i dues pilotes.

 

Cotxet i motlles de sorra

I què me’n dieu de jugar amb la sorra? Tot un clàssic! I les joguines en aquest cas no canvien. Pales, cubs, motlles… I un bonic cotxet perquè els nens i nenes siguin responsables i transportin les seves pròpies joguines.

joguines per jugar a la sorra
 

Motlles i jocs de sorra

I parlant de motlles, n’hi ha un munt per escollir! I com més, millor. Ens podem ajudar de pales per omplir de sorra cada motlle i fer així tot un món de sorra al costat del mar. Fes els teus gelats!

Hi ha 16 motlles de sorra amb forma de cons de gelat, magdalenes, dones, pa de gingebre, croissant… I també hi ha un castell, una regadora, etc.

El pack ve amb una bossa d’emmagatzematge i una bossa de malla que pot filtrar sorra i aigua, per facilitar el transport.

 

 

Joc de sorra de Peppa Pig

També hi ha cubs i pales especials, pensats per a aquells nens i nenes a qui els hi encanta la famosa Peppa Pig. Tenim cubs, pales, motlles, i fins i tot una regadora!

 

Embut de sorra i aigua

La sorra no només serveix per muntar formes o castells, també podem fer experiments amb ella o divertir-nos amb recorreguts. En aquest cas, l’embut serveix per formar un bonic recorregut fet de sorra o aigua on els nens poden aprendre a veure com cauen els diferents elements.

joguines per jugar a la sorra

 

Excavadora per la sorra

No fem res sense una petita excavadora! Sobretot si el que més volem és construir un gran castell i moltes formes.

joguines per jugar a la sorra

 

Pales de sorra

La sorra també es converteix en un patí d’esport quan anem a la platja. I les pales en són un bon exemple. Ens fiquem en parelles o grups de 4, i llestos per jugar! A veure qui aguanta més sense que li caigui la pilota.

joguines per jugar a la sorra

 

Motxilla de Cars per anar a la platja

Encara els hi agradarà més als nens i nenes fans de la pel·lícula Cars. Totes les joguines són d’aquests dibuixos! Fins i tot la motxilla. I els motlles per fer figures són de tota mena de cotxes.

joguines per jugar a la sorra

 

Regadora de platja

Com podem jugar amb la sorra si abans no la mullem? Tothom sap que la sorra s’ha de mullar amb aigua per poder formar figures i castells. I la regadora ens ajuda, perquè amb ella podem mullar bé tota la sorra que vulguem.

 

 

Pales rodones de platja

Aquestes pales són perfectes per jugar practicant molt bé la punteria, perquè depèn on caiguin, ja no podem passar la pilota! Es queden enganxades.

 

Pistola d’aigua

Tot un clàssic, la pistola d’aigua, una joguina perfecta per jugar al fet i amagat o, en el cas de la platja, per remullar-nos de tant en tant mentre estem a la sorra.

 

Bossa de malla per anar a la platja

Imprescindibles! Si volem portar moltes joguines a la platja!

joguines per jugar a la sorra

➡ Llegeix també: Què necessitem per anar a la platja amb infants AQUÍ

seguridad infantil en la playa

 Escrito por: Claudia

Periodista especialista en oci infantil i familiar amb més de 30 anys d'experiència en mitjans.