ACTIVITATS FAMILIARS A LA GARROTXA

la garrotxa con niños

Què fem a la Garrotxa amb nens i nenes?

Volcans, gastronomia, pobles medievals, excursions a la natura… La Garrotxa amb nens és un paradís! És un lloc molt especial, sobretot pel Parc Natural de la Zona Volcànica de la Garrotxa, on natura, història i geologia s’uneixen. Però, a més a més, també hi ha altres activitats pensades per a la família en aquesta comarca. Descobrim-les!

ACTIVITATS FAMILIARS A LA GARROTXA

Pobles amb encant a la Garrotxa

Besalú

Besalú té un encant especial gràcies a la seva dualitat cultural: medieval i jueva. Per tots els seus indrets es poden trobar les empremtes que han deixat aquestes poblacions. És un lloc imprescindible per anar amb els nens i no només per la seva història, també per les seves vistes, sobretot des del seu famós Pont Vell, construït al segle XI.

ACTIVITATS FAMILIARS A LA GARROTXA

➡  Consulta tota la informació sobre Besalú AQUÍ


PUBLICITATSanta Pau

El poble de Santa Pau està situat just enmig de la zona volcànica de la Garrotxa. Els seus orígens són de l’època medieval, concretament del segle XIII amb la construcció del castell i posteriorment la part de la Vila Vella. A més a més, té un munt de coses per a fer amb els nens!

la garrotxa amb nens

➡  Mira més informació sobre Santa Pau AQUÍ

 

Castellfollit de la Roca

Castellfollit de la Roca és un dels pobles més petits de Catalunya, amb només 1 km2 de superfície, però la seva història i el seu encant són gegants! El primer de tot és que està a sobre d’una cinglera basàltica, a uns 50 metres d’alçada. Hi ha casetes construïdes amb pedra volcànica, té un campanar amb una finestra romànica preciosa, i unes vistes increïbles des de la plaça mirador Josep Pla.

la garrotxa amb nens

➡  Consulta més informació sobre Castellfollit de la Roca AQUÍ

 

Els volcans de la Garrotxa amb nens

Volcà de Montsacopa a Olot

El volcà de Montsacopa és un dels llocs més emblemàtics d’Olot i està situat al Parc Natural de la Zona Volcànica de la Garrotxa. Està just al costat de dos volcans més: el de la Garrinada i el de Montolivet. Accedir-hi, no té cap dificultat, pel que pot ser una excursió perfecte per la família. A més, al costat del seu cràter hi ha l’ermita de Sant Francesc.

la garrotxa amb nens

➡  Consulta tota la informació sobre el volcà de Montsacopa AQUÍ

 

Volcà de Santa Margarida

El volcà de Santa Margarida és un dels 40 volcans que formen el Parc Natural de la Zona Volcànica de la Garrotxa, i potser també és un dels més emblemàtics. És de fàcil accés per anar-hi amb els nens. Es troba a 700 metres d’altitud i el seu cràter, ara ja convertit en prat, té un perímetre de 2.000 metres. L’últim cop que va entrar en erupció va ser fa 11.000 anys aproximadament.

la garrotxa amb nens

➡  Troba tota la informació del volcà Santa Margarida AQUÍ


PUBLICITATExcursions a la Garrotxa amb nens

La Fageda d’en Jordà

La Fageda d’en Jordà també es troba dins del Parc Natural de la Zona Volcànica de la Garrotxa i és una de les seves 26 reserves naturals. El recorregut és de sis quilòmetres i una de les millors maneres de fer-ho és amb carro. L’excursió dura una hora aproximadament i durant aquest temps els nens poden gaudir de la natura i de les vistes que regala aquesta zona de la Garrotxa.

la garrotxa amb nens

➡  Troba tota la informació sobre l’excursió per la Fageda d’en Jordà AQUÍ

 

Parcs per visitar a la Garrotxa amb nens

Parc Nou d’Olot

El Parc Nou d’Olot va ser inaugurat l’any 1943 i és en realitat un jardí romàntic de 4 hectàrees. Té molts camins i zones boscoses on podem trobar  faigs, plàtans, pollancres i roures, entre d’altres. Molts dels seus arbres porten petites etiquetes amb el nom. Així doncs, és un pla perfecte per passejar i aprendre alhora.

la garrotxa amb nens

➡  Consulta més informació del Parc Nou d’Olot AQUÍ

 

Gastronomia de la Garrotxa

La Fageda

Qui no ha sentit a parlar dels iogurts de La Fageda? Doncs es fan aquí! I podem visitar la seva granja.

la garrotxa amb nens

 

 

Museu de l’embotit a Castellfollit

A Castellfollit de la Roca també hi trobem un museu dedicat a l’embotit i a la cuina tradicional catalana. Aquí s’exposen estris de cuina tradicionals en l’elaboració de carn per aprendre una mica com treballaven abans, a més de gaudir d’una petita degustació dels embotits més típics de la cuina catalana.

la garrotxa amb nens

➡  Consulta més informació sobre el museu de l’embotit AQUÍ


PUBLICITAT