MATERIAL ESCOLAR PER A LA TORNADA A L’ESCOLA

material escolar

Material escolar necessari per a la tornada a l’escola

Preparem la tornada a l’escola! La tornada a l’escola ja està ben a prop, de segur que ja ho sabeu, però sempre queda algun material o complement important per comprar, oi que sí mares i pares? Des de Sortir amb nens us donem la solució. Renovem el material escolar que han de portar els nens i nenes a l’escola. Aquí et donem un llistat amb els imprescindibles!

material escolar

 

Motxilles per a la tornada a l’escola

Motxilles d’unicorn

Per a tots els nens i nenes fanàtics dels unicorns i els regnes màgics, aquí tenim les motxilles perfectes! Escolliu entre diversos models d’aquesta motxilla d’unicorn amb gran capacitat. A més a més, també l’acompanya un estoig i una petita bossa multifuncional per emportar-se l’esmorzar o el seu material preferit.

material escolar

  

Motxilles amb rodes

Per als nens i nenes que no vulguin portar l’esquena massa carregada, l’opció de les motxilles amb rodes sempre van genial! En aquest cas, podeu escollir entre diversos models. Aquestes motxilles amb rodes també poden utilitzar-se per l’esquena, i disposen de múltiples butxaques per a guardar llibres i material.

material escolar

 

Motxilles de Súper Mario

Si els vostres fills i filles són seguidors de Súper Mario, o si voleu fer algun regal especial al més petit de la casa, aquestes motxilles de Súper Mario són genials! I tenen l’opció de ser motxilles amb rodes o per a penjar a l’esquena.

material escolar

 

Motxilles de Bluey

Coneixeu al petit Bluey? Qui no el coneix? De segur que és el millor amic dels vostres fills o filles! Doncs aquí està la motxilla perfecta per a ells i elles. Així, podreu convertir la tornada a l’escola en una ocasió especial per a estrenar la motxilla de Bluey.

material escolar

 

Motxilles de la Barbie

La Barbie és un fenomen que mai ha desaparegut, i ara torna amb més força! Si al teu fill o filla li va encantar la pel·lícula, de segur que vol complementar la tornada a l’escola amb les motxilles de la Barbie.

material escolar

 

Motxilles d’animals

Guineus, lleons, pingüins, marietes… Us encanten els animals? Doncs us encantaran aquestes motxilles d’animals! Escolliu el vostre animal preferit i feu que el vostre fill o filla vagi sempre acompanyar a l’escola pel seu animal favorit.

material escolar

 

Bosses de preescolar amb noms

Quina il·lusió quan els més petits comencen l’escola per primer cop! I no n’hi ha millors motxilles per a ells i elles que aquestes bossetes personalitzades de tela amb el seu nom.

material escolar

 

Els estoigs que no poden faltar

Estoigs bàsics Eastpak

Els estotjos de la marca Eastpak sempre són una bona opció quan els nens i nenes prefereixen colors senzills i una forma còmoda de guardar tot el material escolar. N’hi ha un bon grapat de colors per escollir!

material escolar

 

Pack estoig i colors

Els estotjos que ja venen amb colors i material escolar són perfectes per a les compres d’última hora. Bolis, llapis, retoladors, colors… I un estoig per a guardar tot tipus de material amb tres compartiments!

material escolar

 

Estoigs amb tres compartiments

Aquest estoig triple amb dos compartiments és una idea perfecta per a poder guardar molt de material sense ocupar massa espai a la motxilla dels nens o nenes. A més a més, té la mida perfecta per a poder portar-se amb comoditat.

material escolar

 

Estoigs amb bossa multifuncionals

Un estoig perfecte per a tots aquells nens i nenes que necessitin molt d’espai per a guardar colors, retoladors i molts llapis. Té fins a 72 espais per a poder guardar-ho tot! I el podràs transportar fins i tot sense motxilla gràcies a la seva forma de maletí.

material escolar

 

Estoigs multifuncionals amb gran capacitat

Aquest estoig multifuncional és una combinació entre els estotjos de tres compartiments junt amb un compartiment amb espais ideals per a guardar colors i llapis. I la seva mida és perfecta per a poder guardar a la motxilla!

material escolar

 

Estoigs metàl·lics

Els estotjos metàl·lics de tota la vida mai passen ni passaran de moda, perquè tot i ser més petits, són perfectes per a poder portar el material més bàsic com llapis, goma, maquineta, boli o típex.

material escolar

 

Estoigs enrotllables

Un estoig ben original i pràctic! Aquest estoig de tela és totalment enrotllable, podent obrir-lo i tancar-lo amb facilitat i donant com a resultat un estoig amb molt d’espai per guardar però ben petit per a transportar. Ideal per als colors!

material escolar

 

Les millors llibretes per a la tornada a l’escola

Llibretes A4 amb quadrícules Enri

Les llibretes A4 amb quadrícules són les més utilitzades per a escoles o instituts. Les llibretes Enri A4 amb tapa de plàstic té un total de 80 pàgines. Escull el teu color preferit i comença a escriure!

material escolar

 

Llibretes A4 amb quadrícules Oxford

Si els teus fills o filles són seguidors de la marca Oxford i també busquen llibretes de mida A4, aquí en tenim un munt! Amb diferents colors i tapes de plàstic.

material escolar

 

Fulles d’arxivador amb quadrícules

Els arxivadors són una altra manera d’organitzar, dividir i guardar els apunts de cada assignatura, i per a aquests casos, sempre és millor comptar amb fulles individuals amb anelles per tal de poder incloure-les als arxivadors.

material escolar

 

Llibretes grapades amb fulles en blanc

Els teus fills o filles també tenen l’opció d’escollir fulles en blanc per a organitzar els seus apunts. Aquestes llibretes Oxford amb tapa de cartó tenen 48 fulles blanques on poder escriure tot. I amb molts colors per escollir!

material escolar

 

Llibretes petites A6 amb fulles en blanc

Les llibretes petites de mida A6 són ideals com a un extra per a qualsevol assignatura o simplement perquè els teus fills o filles escriguin les seves idees. Amb fulles en blanc per deixar volar la imaginació i molts colors on poder escollir.

material escolar

 

Llibretes A4 amb dissenys

Si als teus fills i filles els hi agrada més el disseny i gaudir de models amb més imaginació, sempre hi ha llibretes per a tothom! En aquest cas, podeu optar per llibretes A4 amb quadrícules amb diferents dissenys i patrons per escollir. Des de flors fins a línies, frases o dibuixos.

material escolar

 

Llibretes Mr. Wonderful

I què me’n dieu de començar el dia amb optimisme? Mr. Wonderful és la marca experta en aconseguir-ho! Si els teus nens i nenes tenen un gran positivisme, les llibretes de Mr. Wonderful seran les millors companyes per a les seves assignatures.

material escolar

 

Separadors de fulles

Si els vostres fills i filles tenen arxivadors i fulles, els separadors sempre seran els millors aliats! Són l’opció ideal per a separar les fulles dels arxivadors en temàtiques o assignatures.

 

Bolis i llapis de colors per a l’escola

Pack de bolis Bic

Siguem sincers, quants bolis hem de comprar al llarg de tot el curs per als nostres fills o filles? És igual si en comprem 2 o 10, sempre els perden! Si et passa això, sempre pots comptar amb un pack de bolis des del principi de curs.

material escolar

 

Bolis de colors Bic

Si als teus fills i filles els hi encanta la creativitat, de segur que els bolis de colors Bic els encantaran! Aquest pack de 10 bolis de colors amb punta gran són perfectes per a la tornada a l’escola.

material escolar

 

Llapis de colors Bic

Per als més petits o els grans amants de les arts plàstiques, no poden faltar els llapis de colors! Aquest pack de llapis de colors Bic estan especialment pensats per a nens i nenes, i disposa de 24 colors diferents.

material escolar

 

Llapis de colors grans Milan

Si els teus fills i filles comencen ara l’escola i estan aprenent a pintar, aquests llapis de colors de la marca Milan són ideals! Disposa de 12 llapis de colors triangulars i amb punta gran, fent molt més fàcil que els nens i nenes els agafin.

material escolar

 

Pack de llapis i gomes Milan

Si ets dels que ja té en compte el pack de bolis, tingues en compte també el pack de llapis! Sobretot si el teu fill o filla és despistat o despistada i els acostuma a perdre.

material escolar

 

Marcadors fluorescents Staedtler

Per a estudiar, marcar dates importants, subratllar frases importants… No poden faltar els marcadors fluorescents! I en aquest cas, en teniu de molts colors per a escollir.

material escolar

 

Retoladors metàl·lics

Si al teu fill o filla li agraden els colors cridaners, també poden complementar les seves notes o activitats de l’escola amb retoladors metàl·lics. Aquests tenen molta més variació i a més són molt brillants per destacar textos.

 

Pack de plastidecor de colors

Si els més petits de la casa comencen ara l’escola, els plastidecor no poden faltar a les seves motxilles. Aquestes ceres de colors són les millors per a començar a donar les primeres passes en el món de les arts plàstiques. Amb molts colors i molta imaginació!

material escolar

 

Pack de ceres de colors Manley

Les ceres Manley són ja un imprescindible tradicional a totes les motxilles de nens i nenes que tornen a l’escola. Són fantàstiques i permeten potenciar la creativitat dels més petits! Aquest pack de 30 unitats de ceres és dels més complets perquè el teu fill o filla trobi tots els colors necessaris.

material escolar

 

Pack de ceres de colors pastel Manley

I del pack de ceres Manley, arriben els colors pastel de ceres Manley! Un extra per a potenciar la imaginació i els dibuixos dels nens i nenes. Aquest pack conté 10 unitats de ceres colors pastel.

material escolar

 

Pack de material escolar Bic

Aquest pack de material escolar és perfecte per a completar la tornada a l’escola! Conté 3 bolis de diferents colors, llapis, portamines, pegament, típex i permanent. Els materials més necessaris.

material escolar

 

Pack de material escolar Carioca

I per als nens i nenes per als qui no poden faltar els colors, aquest pack de material escolar Carioca és la millor opció. Conté llapis i gomes, bolis, tisores, pegament, típex, ceres, retoladors i llapis de colors.

material escolar

 

Pack de llapis, gomes, maquinetes  i fluorescents

Els llapis, gomes i maquinetes són els primers materials que tot nen i nena ha de tenir al seu estoig. Bàsicament són els principals per dur a terme qualsevol activitat a l’escola.

 

Pack portàtil de colors, retoladors, ceres, aquarel·les

Els colors, mai poden faltar! I com més, molt millor. Perquè així els més petits poden gaudir d’exercicis complets sense haver-se de preocupar de si tenen o no tenen suficients colors. Estimulen la imaginació!

 

Carmanyoles infantils per a la tornada a l’escola

Carmanyola Pokémon amb 3 compartiments

Amb l’arribada de l’escola, també arriben els esmorzars i els dinars. I per a això, no hi ha res millor que les carmanyoles! En aquest cas, la carmanyola de Pokémon és perfecta tant per a esmorzars com per a dinars i excursions, ja que està formada per 3 compartiments per a diferents aliments.

material escolar

 

Carmanyola infantil lleugera

Aquesta petita carmanyola és una bona opció per al dia a dia dels nens i nenes a l’escola. És lleugera i amb un sol compartiment, ideal per als entrepans durant l’estona d’esbarjo.

material escolar

 

Carmanyola personalitzada

Que bonic quan es poden personalitzar els detalls dels nostres fills i filles! En aquest cas, les carmanyoles. Aquesta petita carmanyola d’un sol compartiment es pot personalitzar amb diferents dibuixos i imatges i incloure el nom del teu fill o filla.

material escolar

 

Pack de carmanyola i ampolla d’aigua

Aquest pack de carmanyola i ampolla d’aigua no pot faltar a la motxilla dels teus fills. A més a més, la carmanyola disposa de diferents compartiments bescanviables. Escull el dibuix que més us agradi!

material escolar

 

Carmanyola d’entrepans

Aquest pack de 3 carmanyoles és perfecte per a portar entrepans i sandvitxos a l’escola, ja que ocupen poc espai i tanquen hermèticament tota la superfície del menjar.

material escolar

 

Altres materials imprescindibles per a la tornada a l’escola

Calculadora

La calculadora és una eina bàsica per les matemàtiques, sobretot si parlem d’estudiants d’ESO o Batxillerat, quan la complexitat de les operacions fa que sigui molt necessària.

material escolar

 

Grapadora, tisores, celo

Si els nens i nenes han de fer activitats i molts treballs a casa, materials com la grapadora, les tisores o el celo són també molt necessaris. D’aquesta manera, no cal que vagin expressament a imprimir o grapar el seu treball.

 

Cola blanca, pegament en barra

A primària, el pegament en barra o la cola blanca són també molt necessaris, i també pels estudiants d’institut que facin arts plàstiques. Sempre va bé tenir-ne a l’estoig per si de cas!

 

 

Compàs

El compàs és un material que serveix per a més d’una assignatura: matemàtiques, arts plàstiques, geografia… S’ha de tenir! El seu us és múltiple i molt necessari.

 

Pissarra magnètica

De ben segur que els nens i nenes, i fins i tot els pares i mares, necessiten un bon calendari on anar apuntant els plans, deures, activitats extraescolars… I la part bona de les pissarres magnètiques és que es poden col·locar a gairebé qualsevol lloc i són ben fàcils per escriure i esborrar.

 

Pissarra i guixos

I si el que volem és que els nostres fills i filles practiquin els seus exercicis, cal·ligrafia o els seus dibuixos a una escala més gran que al paper, poden tenir una pissarra tradicional amb guixos de colors.

 

Etiquetes per marcar

Sobretot pels més petits de la casa, etiquetes per marcar-ho tot! Així és més difícil que perdin qualsevol cosa. Llibretes, llapis, regles, carpetes… Tot es pot marcar bé!
Escrito por: Claudia

Periodista especialista en oci infantil i familiar amb més de 30 anys d'experiència en mitjans.