FIRA DE TEATRE DE TITELLES DE LLEIDA

28 companyies, 91 actuacions i més de 300 professionals a la 28a Fira de Teatre de Titelles de Lleida.

Dies 5, 6 i 7 de maig de 2017

Lleida acull la Fira de teatre de Titelles, organitzada pel Centre de Titelles de Lleida i l’Ajuntament.

Els titelles inundaran els carrer, places i teatres de la ciutat durant tres deis amb un ampli ventall d’espectacles que inclouran des de propostes tradicionals fins les més innovadores; espectacles de sala i de carrer; per a totes les franges d’edat, amb prop d’un centenar d’actuacions, amb espectacles d’Àsia, Europa i Amèrica, que es realitzaran en diferents espais.

De les 28 companyies participants, 17 són catalanes, 6 provinents de diverses autonomies espanyoles i 5 estrangeres.

Els espectacles familiars tenen, com sempre, un lloc destacat en aquesta 28a Fira. Podrem gaudir És el cas, per exemple, de companyies de casa, companyies lleidatans com HOLOQUÉ amb el seu espectacle L’oníric món de DINS, Tombs Creatius Cia Arts de Carrer amb Xics del Xurrac i Xip Xap, teatre amb Transhumància. Els barcelonins Peus de Porc sumen el seu espectacle en aquesta franja i des d’Andalusia, arriben els Siesta Teatro i la seva obra amb titelles populars Punchinelis, una producció que no ens deixarà indiferents. També destaquen en aquesta franja els francesos Compaigne Créature amb Les Irréels, unes cabanes amb uns titlles ben especials.

El públic juvenil també hi té lloc en els titelles i podrà gaudir d’una àmplia oferta d’espectacles. PLUJA, de Guillem Albà & Clara Peya, una obra de teatre plena d’emocions, La Dernière Danse de Brigitte dels catalans Zero en Conducta i Men in Coats dels anglesos Men in Coats, un espectacle per riure i passar una estona entretinguda.

Mira tota la programació

T'HA AGRADAT? COMPARTEIX 😉Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInPin on PinterestEmail this to someonePrint this page

MÉS INFORMACIÓ

Titelles per a nens a Lleida

Lleida (Segrià)

Comarca:

Segrià
Telèfon:
973 27 02 49
Web:
http://www.firatitelles.com/?#

Més informació

Consulta tota la programació
http://www.firatitelles.com/ca/programacio
Els espais de la Fira
http://www.firatitelles.com/ca/espais_de_la_fira